Tilava, tyylikäs ja runsaasti huipputeknologiaa sisältävä uusi Nissan Pulsar säväyttää C-segmentissä

new_nissan_pulsar

  • Täysin uusi viisiovinen viistoperäinen Pulsar tuo C-segmenttiin runsaasti palkittua huipputeknologiaa, kuten Nissan Safety Shield -järjestelmän
  • Pulsar tarjoaa segmenttinsä pisimmän akselivälin, tilavimman tavaratilan ja suurimman jalkatilan takamatkustajille
  • Tehokkaan ja taloudellisen moottorivalikoiman kaikki moottorit ovat turboahdettuja
  • Euroopassa suunniteltu Pulsar valmistetaan Nissanin Barcelonan tehtaalla
  • Myynti alkaa lokakuussa 2014 ja hinnat alkavat 20 990 eurosta

Nissanin intohimoinen suhtautuminen innovaatioihin ja teknologioihin on mullistanut perheautojen maailman viimeisen seitsemän vuoden aikana. Nyt yhtiön tuotevalikoima laajenee uudella viistoperämallilla. Sen taustalta löytyvät samat muotoiluvisiot ja innovatiiviset ideat kuin Nissanin crossover-malleista. Rohkeaa muotoilua, teknisiä innovaatioita ja luokkansa suurimmat sisätilat tarjoava Nissan Pulsar edustaa tuttua Nissan-laatua uudessa, tyylikkäässä kuoressa.

Tekniset innovaatiot yhä laajemman asiakasjoukon ulottuville

Pulsarin lanseeraus on jälleen yksi osoitus Nissanin kunnianhimoisesta tavoitteesta tuoda tekniset innovaatiot yhä laajemman asiakasjoukon ulottuville. Pulsar on suunniteltu laajalle kohderyhmälle, jolloin se vetoaa niin D-segmentin autosta pienempään vaihtaviin asiakkaisiin kuin isompaa autoa tarvitseviin B-segmentin perheautoilijoihin. Tyylikkään muotoilun lisäksi Pulsarissa on runsaasti huipputeknologisia ominaisuuksia, joista osa nähdään C-segmentissä ensimmäistä kertaa. Laadukkaiden materiaalien ja korkealaatuisen valmistusprosessin ansiosta Pulsar tarjoaa premium-luokan ajokokemuksen perus-hatchbackin hinnalla.

Pulsarin tunnistaa heti ensisilmäyksellä Nissanin tuoteperheeseen kuuluvaksi. Tämä käy ilmi jo tavaramerkiksi muodostuneesta etusäleiköstä, bumerangin muotoisista ajovaloista ja rohkeasta muotoilusta. Pulsar on muotoiltu ja suunniteltu Euroopassa, ja se valmistetaan Nissanin Barcelonan tehtaalla.

Qashqaista ja X-Trailista tuttuun voimakkaaseen muotoiluteemaan on Pulsarissa yhdistetty tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia, jotka antavat autolle elegantin, mutta urheilullisen ilmeen. Nissanin crossover-mallien tavoin Pulsarille vahvasti ominaisia muotoilupiirteitä ovat selkeästi erottuvat pyöräkotelot, kapea vyötärölinja ja linjakas profiili.

Erinomaista tilankäyttöä

Luokkansa pisimmän akselivälin (2 700 mm) ja järkevän tilankäytön ansiosta Pulsarissa on huomattavasti enemmän jalka- ja hartiatilaa kuin saman segmentin kilpailijoilla. Takaistuimen 692 mm:n polvitila on itse asiassa suurempi kuin monissa D-segmentin malleissa. Tilavista sisätiloista huolimatta Pulsarin ulkoiset mitat ovat erittäin kompaktit (pituus 4 385 mm), joten pysäköiminen on helppoa ahtaissakin paikoissa.

Pulsar on täynnä helppokäyttöistä ja hyödyllistä teknologiaa, jonka tarkoituksena on parantaa ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Monet lähinnä premium-luokan autoista tutut ominaisuudet vahvistavat Nissanin mainetta valmistajana, joka haluaa varustaa kaikki automallinsa segmentissään ennennäkemättömällä teknologialla. Pulsarissa on muun muassa Nissanin kiitosta saanut Safety Shield -järjestelmä, johon sisältyvät liikkuvien kohteiden tunnistus, kaistavahti ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Uusia tuttavuuksia C-segmentissä ovat myös Nissanin ylistetty Around View Monitor -kamerajärjestelmä sekä uusimman sukupolven NissanConnect -tietoviihdejärjestelmä, joka tarjoaa saumattoman älypuhelinintegroinnin ja kattavat satelliittinavigointiominaisuudet.

Kaksi suorituskykyistä voimanlähdettä

Pulsarin moottorivalikoimaan kuuluu kaksi huippumodernia voimanlähdettä, 1,2-litrainen DIG-T 115 -bensiinimoottori ja 1,5-litrainen dCi 110 -dieselmoottori. Molemmat moottorit ovat poikkeuksellisen suorituskykyisiä ja taloudellisia ja sisältävät polttoaineenkulutusta vähentäviä teknisiä ominaisuuksia.

Uudessa Pulsar-mallistossa on neljä tuttua varustelutasoa, Visia, Acenta, Business 360 ja Teknajoissa kaikissa on poikkeuksellisen kattava varustelu. Kaikissa malleissa on poikkeuksellisen kattava vakiovarustelu, johon kuuluu muun muassa lämmitettävät etuistuimet, ilmastointi, viisituumainen Advanced Drive-Assist Display (ADAD) -näyttö, sähkökäyttöiset ikkunat, rengaspaineenvalvontajärjestelmä, kuusi turvatyynyä ja Stop/Start -järjestelmä.