Uudet matkailuajoneuvot ja matkakohteet esillä Helsingin Caravan-messuilla

Caravan16_etusivu_FI

Helsingin Caravan-messut esittelee uudet matkailuajoneuvot ja outlet-alueen hyvät tarjoukset perjantaista sunnuntaihin 22. -24.1.2016 Messukeskuksessa. Samanaikaiset Matkamessut esittelee kotimaan ja ulkomaiden matkakohteet.

Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuautoja ja -vaunuja sekä kerrotaan vuokraustoiminnasta. Messuilla on esillä myös varusteita ja tarvikkeita. Nyt kolmatta kertaa järjestettävällä Outlet-alueella myydään maahantuojien ja jälleenmyyjien uusia edellisten vuosien mallistoja edullisesti. ”Helsingin Caravan-messuilla esitellään vain uusia matkailuajoneuvoja. Messuilla voi tutustua uusiin malleihin ja suunnitella matkoja sekä ulkomaille että kotimaahan”, kertoo tapahtuman myynnistä vastaava Anna Molander-Bry. Helsingin Caravan-messuilla esitellään noin 100 matkailuajoneuvoa. Mukana ovat mm. Adria, Bürstner, Dethleffs,  Fendt, Hobby, Kabe, Knaus,  LMC, Sunlights, Tabbert, T@B ja Weinsberg.

Helsingin Caravan-messut tavoittaa kokeneiden ajoneuvomatkailijoiden lisäksi paljon uusia potentiaalisia ajoneuvomatkailijoita. Matkailu matkailuvaunulla tai -autolla on aikatauluvapaata ja helppoa. Erityisesti siinä viehättää vapaus.  Se mahdollistaa matkustustavan, jolloin voi pysähtyä milloin haluaa ja valita reittejä oman maun mukaan. Osa aktiivisista  ajoneuvomatkailijoista viettää pitkiäkin aikoja asustaen matkailuajoneuvossa eli se voi olla myös vapaa-ajan viettopaikka ulkomailla tai kotimaassa. Laskettelu, golf, metsästys, kalastus ja retkeily ovat myös helposti yhdistettävissä ajoneuvomatkailuun.

”Matkamessuilta löytyy valinnanvaraa lukemattomista kotimaan kohteista. Messuille osallistuu noin 80 eri maata ja aluetta”, kertoo Molander-Bry. Tänä vuonna Matkamessujen partnerimaa on Espanja, jossa matkustetaan myös paljon matkailuajoneuvoilla. Monet ajoneuvomatkailijat viettävät pitkiäkin aikoja Espanjassa matkailuajoneuvossa asustaen varsinkin talvikuukausina. Espanja tahtoo  tuoda messuilla esiin auringon ja rantojen lisäksi sisämaan kohteita, joissa voi nauttia upeista maisemista, luonnosta, kulttuurista ja gastronomiasta.

 

Helsingin Caravan-messut järjestetään pe-su 22.  – 24.1.2016 Messukeskuksessa Helsingissä samanaikaisesti Matkamessujen kanssa Tapahtumat ovat avoinna yleisölle pe 22.1. klo 12-19 ja la-su 23. – 24.1. klo 10-18.

www.caravanmessut.fi #caravan2016

www.matkamessut.fi #matka2016