Uusi Astra tarjoaa paljon autoa kohtuurahalla

20151001 Opel Astra

Opel Astran viides sukupolvi on tilavampi, taloudellisempi, paremmin varusteltu ja parempi ajaa. Uutuus on eri ominaisuuksiltaan aiempaa etevämpi, joten asiakas saa nyt kilpailukykyisen uuden sukupolven Astran järkevällä hinnalla.

Täysin uuden Opel Astran tuonti Suomeen alkaa kolmella bensiinimoottorilla ja kahdella dieselmoottorilla. Perusmoottorina on 1,0-litrainen kolmisylinterinen turbo, joka kehittää 77 kW (105 hv). Sillä varustettuna kulutus on 4,3 l/100 km ja CO2-päästöt ovat vain 99 g/km. Opel Astran hinta tällä moottorilla Enjoy-varustein 0n 21 264 euroa. Vain 635 eurolla saa ECT-automaatin, jolloin kulutus putoaa desilitralla ja hiilidioksidipäästöt ovat enää 96 g/km.

Tuhannen euron lisähintaan (22 322 €) moottori vaihtuu 1,4-litraiseksi ja tehoa on 92 kW (125 hv). Tammikuussa alkaa automaattivaihteisen mallin tuotanto (25 020 €) jolloin teho on 110 kW (150 hv).

Dieselmoottorissa on voimaa Astra Enjoyssa 81 kW (110 kW) ja yhdistetty kulutus on ainoastaan 3,4 l/100 km (90 g/km). Tuolla moottorilla varustettuna hinta on 23 894 euroa. Automaattivaihteiston kanssa (25 614 €) moottori on 100 kW (136 hv) tehoinen.

Suomeen tuotavissa uusissa Astroissa ei ole enää Life-perusvarustelua, vaan kaikki meille tuotavat autot ovat vähintään Enjoy-tasoa. Niissä on vakiona mm. IntelliLink-multimedia 7-tuumaisella kosketusnäytöllä, Bluetooth, ilmastointi, nahkaverhoiltu, lämmitettävä ohjauspyörä, sähkökäyttöiset ikkunannostimet kaikissa ovissa ja vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella.

Opel Astra Enjoy -malleihin saa Enjoy More -kampanjapaketin, jossa 495 eurolla (plus autovero) saa automaatti-ilmastoinnin, sadetunnistimen, pysäköintiavustimen eteen ja taakse ja paljon muuta.

Täydellisempi Innovation-varustetaso on kautta linjan noin 2 000 euroa kalliimpi ja sen yhteydessä 1,4 turbo- ja 1,6 CDTI -moottorit ovat tehokkaampia vaihtoehtoja myös käsivalintaisen vaihteiston kanssa. Innovation-varusteluun kuuluvat Opel Eye -etukamera (jossa ovat liikennemerkkien tunnistus, kaistalta poistumisen varoitus ja kaistavahti, turvaväli-ilmaisin, törmäyshälytys ja törmäyksen esto alhaisissa nopeuksissa), sähkökäyttöinen käsijarru, 17 tuuman kevytmetallivanteet, älyavain, automaatti-ilmastointi, lämmitettävä takaistuin ja paljon muuta.

Myös Opel Astra Innovationiin saa 495 euron (plus autovero) hintaisen kampanjapaketin, johon kuuluvat Navi 950 IntelliLink, peruutuskameran sisältävä edistynyt pysäköintiavustin, tummennetut takaikkunat ja AGR-istuinpaketti (urheiluistuimien ja nahkaverhoilun kanssa).

Lisäksi Opel Astra Innovationiin saa edistykselliset ja turvallisuutta lisäävät, monipuolisesti mukautuvat IntelliLux LED Matrix -valot 795 eurolla (plus autovero).