Uusi Opel Vivaro Sportive

20151214 Opel Vivaro

Opel Vivaro on ollut todellinen myyntimenestys ja nyt mallisarja täydentyy urheilullisuutta nimeään myöten tihkuvalla uutuudella. Uusi Vivaro Sportive on komea sekä ulkonäöltään että sisustukseltaan. Lisäksi se on varusteltu tekemään kuljettajan työstä helppoa ja miellyttävää.

Vuosi sitten esitellyn nykyisen Vivaron myötä Opelin pakettiautomyynti lähti hurjaan kasvuun. Vuonna 2014 tehtiin uusi myyntiennätys, joka ylittyi tänä vuonna jo syyskuussa. Marraskuun loppuun mennessä Opelin pakettiautoja oli rekisteröity 47,4 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten samalla ajanjaksolla. Markkinaosuus on kasvanut yli kaksi prosenttiyksikköä ja se oli marraskuun päätteeksi 8,7 prosenttia.

Nyt Opel Vivaro -mallisarja kasvaa uudella huippumallilla, joka tarjoaa tehokkaan moottorin ja huippuvarustelun erittäin kohtuulliseen hintaan. Uudessa Vivaro Sportivessa on kolmesta moottorivaihtoehdosta tehokkain, kaksoisahdettu 103 kW (140 hv) tehoinen 1,6-litrainen. Kulku on täyteen kuormattunakin kevyttä, mutta kulutus on silti hyvin alhainen. Yhdistetty kulutus on vain 6,1 l/100 km ja vastaava CO2-päästö on luokan alhaisimpia, ainoastaan 160 g/km.

Kaikki Opel Vivarot tuodaan Suomeen kattavalla varustelulla, johon kuuluvat mm. ilmastointilaite, polttoainekäyttöinen ajastinkellolla varustettu lisälämmitin, puhelimen kädet vapaana toiminto, navigaattori ja vakionopeudensäädin.

Uudessa Vivaro Sportivessa tavaraa on vielä enemmän. Ulkoa uutuuden tunnistaa kromatusta jäähdyttäjän säleiköstä, korin värisestä takapuskurista, kylkilistoista ja taustapeilien suojista sekä 17-tuumaisista kevytmetallivanteista. Ohjaamossa tummat värit musta kojelauta ja ylellinen Connect Black -istuinverhoilu tuovat autoon ripauksen urheilullisuutta.

Kuljettaja arvostaa käytön helpoutta. Vivaro Sportivessa on vakiona avaimeton lukitus ja käynnistys, minkä ansiosta avainta ei tarvitse kaivaa esiin taskusta. Pysäköitäessä ja ahtaisiin paikkoihin peruutettaessa arvostaa peruutuskameraa. Huonolla ilmalla ajettaessa on apua etusumuvaloista ja tuulilasinpyyhkijöiden sadetunnistimesta.

Opelin tapaan tyylikkyys ja ylellisyys ei tarkoita korkeaa hintaa, sillä uusi Opel Vivaro Sportive 1,6 CDTI BiTurbo (140 hv) maksaa lyhyellä korilla 34 330 ja pitkällä korilla 34 881 euroa.