Vain paras on kyllin hyvää” – Lähitaksi avaa uuden Business Class -taksipalvelun

20171020-Lahitaksi-2141-Edit-FullHQ

Lähitaksi avaa uuden korkealaatuisen Business Class -taksipalvelun yritysasiakkaille ja kohtuuhintaista luksusta kaipaaville kuluttajille. Business-luokassa sekä taksit että niissä palvelevat ammattilaiset ovat edustustasoa.

Lähitaksi Business Class soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yritysvieraiden vientiin ja noutoon lentokentältä, hotellista, asemalta tai toimistolta. Lisäksi luksustaksipalvelu sopii erinomaisesti juhliin, erilaisiin tapahtumakuljetuksiin sekä kuluttajille, jotka haluavat erittäin korkeaa laatua kuljetustarpeisiinsa.

Uutta Business Class -kuljetuspalveluamme ohjaa ”Vain paras on kyllin hyvää” -motto. Olemme tunnistaneet useiden yritys- ja yksityisasiakkaiden tarpeen normaalia korkeatasoisemmalle taksi- ja kuljetuspalvelulle. Nyt vastaamme tarpeeseen asiakaslähtöisesti Lähitaksin korkeatasoisella Business-luokalla. Lisäksi uskomme, että useilla yrityksillä on kaikessa toiminnassaan tarvetta korkeaan laatuun. Esimerkiksi onnistuneen liikeneuvottelun päälle on hyvä jatkaa ensiluokkaisella kuljetuksella matkaa. Tuolloin tuloksekas päivä ikään kuin kruunautuu luksukseen pohjautuvalla taksipalvelukokemuksella, kertoo Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

Lähitaksin Business Class -luokan kaikki taksit ovat korkean laatustandardin ajoneuvoja. Tyypillisimpiä malleja ja merkkejä sedaneissa ovat Mercedes-Benz E, BMW 5, Audi A6 ja Volvo S90 -sarjan autot. Lisäksi sedaneihin kuuluu myös Mercedes-Benz S ja BMW 7 -sarjan autoja sekä Teslan ja Jaguarin täyssähköautot. Tila-autot ovat tyypillisesti Mercedes-Benzin V-sarjan, Vito ja Sprinter sekä Volkswagen Transporterin malleja sekä vielä niitä laadukkaampiakin yksilöitä.

Yritysasiakkaiden lisäksi haluamme tarjota luksusta kuluttajille, jotka haluavat korkeaan laatuun perustuvia kohtuuhintaisia kokemuksia arjen keskelle. Mikäpä olisi esimerkiksi parempi tapa kuin päättää juhlallinen ravintolailta tai treffit Business Class luksustaksipalveluun – saattavathan siinä treffitkin saada täysin uuden vaihteen ja nosteen, kun treffejä jatketaan vaikkapa täyssähköisessä Jaguarissamme, kuvailee myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen.

Lähitaksin Business Class -taksit ovat mustia ja ilman isoja mainosteippauksia. Kuljetuspalvelun voi tilata Lähitaksin myyntipalvelusta sähköpostitse ja puhelimitse: www.lahitaksi.fi/business