Volvo Cars esittelee uuden nelivetovoimansiirron V40 Cross Country -malliin

acce1912d6cc9a22_800x800ar

Vahvaa nelivetosuorituskykyä kaikilla tienpinnoilla

Pienemmät päästöt ja parempi taloudellisuus

Päivitetty voimansiirto täydentää uudistusten sarjan

Jo aikaisemmin tänä vuonna V40-malliin saatavilla ollut 245 hevosvoiman Drive-E T5 -bensiiniturbomoottori tuodaan nyt V40 Cross Country -malliin nelivedon (AWD) kera.

– Volvo jatkaa V40 Cross Countryn kehitystyötä tämän voimansiirtouudistuksen myötä. Drive-E T5 -moottorin ja nelivedon yhdistelmä antaa asiakkaille suorituskykyä ja hallittavuutta kaikkiin tieolosuhteisiin, kertoo Volvon tutkimus- ja kehitystyön johtaja Peter Mertens.

8a13988ad08aa56c_800x800ar

245 hevosvoimaa ja 350 Nm kehittävä V40 Cross Country tarjoaa voimakasta tehoa, jota asiakkaat ovat oppineet Volvolta odottamaan. Hienostuneisuutta ja taloudellista ajettavuutta täydentää 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka voi täydentää ohjauspyörän vaihteenvalitsimilla. Päivitys on saatavilla syksyllä Euroopassa, ja se laajenee muualle maailmaan tulevina kuukausina.

Vakuuttava CO2-vähennys

Viime vuonna esitellyt Volvon mullistavat nelisylinteriset Drive-E-moottorit ovat keränneet paljon kehuja tehokkuuden ja taloudellisuuden yhdistelmästään. V40 Cross Countryn aikaisempaan T5-moottoriin verrattuna uusi voimansiirto laskee päästöt vakuuttavalle tasolle: 149 g/km. Kilpailijat, kuten Audi Q3 TFSI Quattro (179 g/km), BMW X1 xDrive20i xLine auto (170 g/km) ja Mercedes-Benz B-sarja (SUV) 220 Sport 4MATIC DCT (156 g/km), eivät pääse yhtä mataliin lukemiin.

Hienostuneisuutta

Voimansiirtopäivitys jatkaa tänä vuonna V40 Cross Country -malliin tehtyjen uudistusten sarjaa. Muita uusia ominaisuuksia ovat 19” Damara-alumiinivanteet (harmaa timanttileikkaus), jotka tarjoavat enemmän mukavuutta, maasto-ominaisuuksia ja suojaa sekä vähemmän melua. Malliin on esitelty myös uusi koriväri, Power Blue. Sisätiloihin on tuotu päivitetty tieto-, viihde- ja navigointijärjestelmä, Sensus Connect, joka antaa asiakkaan muodostaa saumattoman yhteyden autoonsa.