Volvo Finland Ab investoi uusiin toimitiloihin Vantaalle

Vantaan Viinikkalaan valmistuu syksyllä 2016 Volvo Finland Ab:n uudet toimitilat, Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin myynti- ja huoltotilat sekä huoltokoulu. Investointi on osa Volvo Finland Ab:n Suomen-verkoston määrätietoista kehittämistä.

Vuodesta 1928 Suomessa toiminut Volvo on saavuttanut pitkäjänteisellä ja asiakaslähtöisellä työllä vahvan aseman Suomen kuorma- ja linja-automarkkinoilla. Volvo Finland Ab on osa Volvo-yhtymää ja edustaa Volvo kuorma- ja linja-autojen lisäksi Renault kuorma-autoja Suomessa. Suomen Volvo-verkostoon kuuluu yhteensä 30 toimipistettä, joista 14 on Volvo Finland Ab:n omistamia ja muut ovat yksityisiä Volvo-jälleenmyyjiä.

”Vantaan uusi toimipiste takaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut, jotka ovat entistäkin helpommin saatavilla. Uusi toimipiste korvaa Volvo Group Truck Centerin ja Bus Centerin Vantaan nykyisen Vetotien toimipisteen, joka on ollut käytössä 1970-luvulta saakka”, Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund kertoo.

Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien varrella Suomen laajimmalla logistiikka-alueella Kehä III:n varrella Vantaan Viinikkalassa. Alueelle rakennettava toimipiste palvelee sekä pääkaupunkiseudun että koko maan kattavia kuljetuksia.

”Volvo Finland Ab on sitoutunut olemaan keskeinen osa suomalaista yhteiskuntaa. Kumppaniksemme olemme valinneet suomalaisen EKE-yhtiön, joka vastaa uusien toimitilojen rakentamisesta 220 osaajallemme. Investoinnilla varmistamme, että olemme tulevaisuudessakin asiakkaittemme paras liike- ja yhteistyökumppani. Uskomme alaan vahvasti – tavarat ja ihmiset liikkuvat Suomessa jatkossakin kumipyörillä, sillä muuta yhtä tehokasta vaihtoehtoa ei ole”, Björklund sanoo.

Uusi toimipiste luo puitteet entistäkin paremmalle asiakaskokemukselle
Rakentaminen Vantaan Viinikkalassa alkaa keväällä 2015, ja uudet toimitilat valmistuvat syksyllä 2016. Uudet toimitilat mahdollistavat asiakkaiden entistäkin laadukkaamman palvelun ja paremmat puitteet uusien palvelujen kehittämiseen. Osaajien työskentelystä tulee entistäkin tehokkaampaa ja turvallisempaa, sillä muun muassa huoltotilat on optimoitu tämän päivän kuljetuskaluston mukaisiksi. Uusi kiinteistö vastaa paremmin myös tiukentuviin energia- ja ympäristövaatimuksiin – nyt ja tulevaisuudessa.

Volvo luottaa Suomeen
Viimeisen kymmenen vuoden aikana Volvo on investoinut Suomen-verkostoon muun muassa Volvo Truck Center Liedon, Kotkan, Porin ja Tampereen uusiin toimipisteisiin.
Lisäksi yksityiset Volvo-jälleenmyyjät ovat investoineet Vaasan, Rovaniemen, Mikkelin, Lappeenrannan ja Riihimäen toimipisteisiin. Tällä hetkellä käynnistymässä on myös Keminmaan toimipisteen rakentaminen.