1950-LUKU HERÄÄ HENKIIN MOBILIAN VIIKONLOPPUTAPAHTUMASSA

Jenkkiautoilijat picknillä vuoden 2013 tapahtumassa_kuva Petra Kotro (800x533)

 

picnillä / kuvaaja Petra Kotro

Mobilian Autokylän Rautalankaa ja jenkkirautoja-tapahtuma tarjoaa jälleen nautittavaa lähes kaikille aisteille, kun sadat jenkkiraudat kokoontuvat Mobilian piha-alueen rantamaisemiin lauantaina 24. elokuuta klo 15 – 20. 
Koko perheelle suunnattu tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Viime vuonna paikalle saapui noin 400 jenkkiautoa ja 600 muuta ajoneuvoa eikä tänäkään vuonna uskota näiden lukujen ainakaan laskevan. Siitä pitää varmasti huolen monipuolinen ja mielenkiintoinen ohjelmatarjonta, joka sisältää mm. 
.    Pin-Up Casting 
.    Vintage-myyntitapahtuma 
.    jenkkiautoja 
.    rock´n rollia 
.    Paratropen maailmanpyörä 

Pin-Up Finland on Suomen ensimmäinen ja tunnetuin pin-up-alan mallikilpailu, jota on järjestetty vuodesta 2011 lähtien vuosittain. Kilpailussa etsitään pin-up elämäntavasta kiinnostuneita erikokoisia ja ikäisiä naisia, jotka kokevat tyylisuunnan omakseen ja jotka haluavat pin-up malleiksi. Mobiliassa on mahdollisuus tulla Pin-Up Casting-osastolle hakemaan lisätietoja ja mahdollisesti myös ilmoittautumaan kisaan. Finalisteja 4.-5.10.2014 pidettävään loppukilpailuun valitaan kuvallisten hakemusten tai casting-tilaisuuksien tapaamisten perusteella.

Vintagemyyntiä vuonna 2013_kuva Mobilia (1024x768) 

Vintage-tapahtumasta vuodelta 2014 / kuva Mobilia

Musiikista vastaa 50-luvun rock`n rolliin painottuen Tampereen omat pojat Kingbones ja suomenkielisen hurlumhei rock´n rollin lähettiläs Vesa Snygg 
Satelliitti-yhtyeineen. 

Järjestäjät eivät pistä pahakseen, jos yleisö pukeutuu rautalankahenkisesti. Jos vaatekaapista ei satu mitään sopivaa löytymään, sen voi hankkia toista kertaa järjestettävästä Vintage-myyntitapahtumasta. 

Tivoli Sariola lahjoitti Mobilialle viime talvena Paratrooperin eli Pilvenpyörän, joka on 1950-luvulta ja sopii kuin nenä päähän tähän tapahtumaan. Laite 
pyörii päivän aikana Autoglym Galleryn edustalla. 

Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Lisäksi tarjolla on ruokaa ja juomaa, Rahtarit Liikennepuisto ja Mobilian näyttelyt.