24Rent tuo sähköiset yhteiskäyttöautot asiakkailleen maanlaajuisesti

1113c3de-787c-42df-9ae6-4f39fd2606b0-main_image

24Rentin yhteiskäyttöautoiksi valitut täyssähköinen VW e-Golf ja ladattava pistokehybridi VW Golf GTE tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon myös kaupunkikeskusten ulkopuolelle suuntautuville matkoille.

Suomen johtava yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent laajentaa palvelutarjontaansa sähköautoilla. 24Rentiltä saa jo tällä hetkellä auton käyttöönsä 19:lta paikkakunnalta, 160:sta noutopisteestä. Uudet sähköautot täydentävät kalustovalikoimaa ja tuovat laadukkaan vaihtoehdon entistäkin ympäristöystävällisempään yhteiskäyttöautoiluun.

Uudet sähköautot sijoitetaan ensivaiheessa Q-Parkin pysäköintilaitoksiin kaupunkien ydinkeskustoihin, mistä autot on helppo ottaa asiointiajoon milloin tahansa. “Laajentumistamme erityisesti sähköautojen osalta ovat hidastaneet pysäköintipaikkojen ja latauspisteiden puute. Yhteistyökumppaniemme avulla sähkökäyttöiset yhteiskäyttöautomme saadaan hyvien liikenneyhteyksien varsille työpaikkojen, palvelujen ja kotien lähelle. Jatkossa sähköautojamme tullaan sijoittamaan myös asuntojen yhteyteen.” kertoo 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Ajoneuvotekniikan kehitys ja digitaaliset palvelut mahdollistavat innovoinnin

24Rent on jo pitkään etsinyt kalustotoimittajaa, jonka mallisto täyttäisi yhteiskäyttöautoille asetettavat vaatimukset myös sähköautojen osalta. “Halusimme tuoda sähköautot asiakkaillemme vasta siinä vaiheessa, kun saatavilla on kalustoa jonka laatuun ja käytettävyyteen myös satunnaisten kuljettajien käytössä voimme luottaa sataprosenttisesti. Volkswagenin sähköautomallit vakuuttivat meidät sekä ominaisuuksillaan että helppokäyttöisyydellään” Matti Hänninen jatkaa.

24Rent on tunnettu edelläkävijänä uusien teknologioiden hyödyntämisessä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Sähköautot tuovat osaltaan lisämahdollisuuksia ympäristöystävälliselle yhteiskäyttöautoilulle. Yhdistettynä jo aiemmin tarjolle tuotuun kyydinjakamiseen, sekä avoimen rajapinnan kautta liitettäviin uusiin palveluihin, saadaan asiakkaille tarjottua ympäristöystävällisiä ja älykkäitä liikkumispalveluita myös tulevaisuudessa.

7e7bc09b-08d1-45d9-beef-34092b36e5ff

 

24Rentin VW e-Golf täyssähköautot tarjoavat kertalatauksella jopa 190 km toimintasäteen. 87% ajomatkoista Suomessa on alle 30 km mittaisia.

Yhteiskäyttöauto tuo uudet autot kaikkien ulottuville

24Rent-yhteiskäyttöauton käyttämiseksi ei perinteisistä yhteiskäyttöpalveluista poiketen ole jäsenyysvelvoitetta tai pakollisia kuukausimaksuja. Palvelu on siten myös harvemmin autoa tarvitsevan käytettävissä ilman liittymismaksuja tai sitoumuksia. Näin 24Rent tuo sähköautot ensimmäistä kertaa Suomessa myös tavallisen kuluttajan saataville kätevästi ja kohtuullisin kustannuksin.

Tutkimusten mukaan 87 % automatkoista Suomessa on alle 30 kilometrin mittaisia. 24Rentin kalustoon tulevien täyssähköisten e-Golfien toimintasäde on jopa 190 kilometriä, mikä riittää erinomaisesti asiakkaiden päivittäisiin asiointiajoihin. Golf GTE ladattavat pistokehybridit taas tarjoavat yli 900 km toimintasäteen, josta 50km sähköllä. Ladattava pistokehybridi mahdollistaakin myös pidemmälle latausverkoston ulkopuolelle suuntautuvat matkat ympäristöystävällisesti mukavuudesta tinkimättä.

Liikennekäytössä olevien ajoneuvojen keski-ikä Suomessa on 11,4 vuotta. 24Rentin henkilöautojen keski-ikä selvästi alle 1v. Uusi ja laadukas kalusto mahdollistaakin keskimääräistä yksityisautoilua selvästi ympäristöystävällisemmän kokemuksen myös bensiini- ja dieselkäyttöisellä 24Rent-kalustolla.