Kaksi palkinto sijaa Ivecolle ja Schwaben-Truck -tallille Nürburgringillä

print_lrwUQqf7US

 

Stralis Nurburingillä

Iveco Stralis osallistui Schwaben-Truck -tallin tähtikuljettajien ohjaamana ratakuorma-autojen Euroopan mestaruuskisojen (ETRC) Saksan Grand Prix’hin Eifelissä.

Iveco oli pääroolissa 26–28. kesäkuuta ajetussa Saksan Grand Prix’ssä, kun Schwaben-Truck -tallin valmistelema ja ohjaama kilpailuvalmis Stralis vietiin Nürburgin linnaa kiertävälle Nürburgringin kilparadalle Eifel -vuoristossa.

Saksan Grand Prix on osa ratakuorma-autojen Euroopan mestaruuskisoja ja se on suosittu tapahtuma, joka keräsi yli 100 000 katsojaa, jotka kokoontuivat katsomaan 15 parasta eurooppalaista kuljettajaa osakilpailussa toisiaan vastaan.

Ivecon kuljettaja oli Saksan Gerd Korber, Schwaben-Truck -tallin johtava kuljettaja ja ratakuorma-autojen Euroopan mestari vuosina 1996, 2001 ja 2003.

Korber oli kilpailuvalmiin 5,5 tonnia painavan ja Cursor 13 -moottorilla varustetun Sraliksen ratin takana. Saksalaisen tallin valko-oranssi kuorma-auto suoriutui loistavasti ajaen toiseksi kahdessa neljästä viikonloppuna pidetystä kilpa-ajosta.

Kuorma-autokisafaneja, kuljetusalan edustajia ja perheitä kaikkialta Saksasta ja naapurimaista paikalle houkutellut vilkas ja vaikuttava moottoriurheiluviikonloppu päättyi esityksiin, konsertteihin ja ilotulituksiin.

Iveco ja Schwaben-Truck -talli ovat jo osallistuneet tällä kaudella Itävallan Grand Prix’hin Spielbergissä sekä Italian Grand Prix’hin Misanossa ja suuntaavat nyt Mostiin Tsekin tasavaltaan ja sen jälkeen 24-tuntiseen päätöskisaan Le Mansissa, Ranskassa.

Iveco on CNH Industrial N.V.-konserniin kuuluva yritys, joka on globaali johtaja kulutustavarasektorilla ja noteerattu New Yorkin pörssissä (New York Stock Exchange, NYSE: CNHI) sekä italialaisessa Mercato Telematico Azionario -pörsissä (MI:CNHI). Iveco kehittää ja valmistaa viimeisimpien teknologioiden avulla laajan valikoiman kevyitä, keskiraskaita ja raskaita ammattiajoneuvoja, työajoneuvoja, kaupunki- ja linjaliikenteen busseja sekä erikoisajoneuvoja palontorjuntaan sekä maasto-, sotilas- ja siviilipuolustukseen. Ivecolla on 27 000 työntekijää 160 maassa sekä n. 5000 myyntikonttoria ja konepajaa, mikä takaa teknisen tuen kaikkialla maailmassa.