24Rent-yhteiskäyttöautot ja Q-Park yhteistyöhön

144b5500-a6d7-47ba-a660-e6b497333652-main_image

Yhteistyön myötä 24Rentin yhteiskäyttöautot ovat askeleen lähempänä asiakkaita.

24Rent ja Q-Park aloittavat yhteistyön yhteiskäyttöautopalvelun laajentamiseksi Suomessa. 24Rent tuo Q-Parkin operoimiin pysäköintilaitoksiin yhteiskäyttöautoja asiakkaidensa saataville. Q-Parkille yhteistyö mahdollistaa uuden lisäpalvelun tarjoamisen pysäköintilaitostensa asiakkaille ja kumppaneilleen.

Yhteistyö aloitetaan Helsingissä ja Turussa ja suunnitelmana on laajentaa tarjontaa Q-Parkin kohteisiin ympäri Suomea. Q-Park tarjoaa pysäköintipalveluja jo seitsemässä kaupungissa ja 24Rentillä on noutopisteitä lähes 120 maanlaajuisesti. Uusien noutopisteiden tarve lisääntyy palvelun kasvattaessa nopeasti suosiotaan. Yhteiskäyttöauton voi aluksi noutaa seuraavista Q-Parkin pysäköintilaitoksista: Iso-Erottaja, Finlandia, Kasarmitori sekä Turun Teknologiakiinteistöt.

Keskeinen sijainti tuo palvelun lähelle asiakasta

Suomen vaativat sääolosuhteet tuovat lisähaasteen autoiluun. 24Rentin ja Q-Parkin yhteistyö tuo yhteiskäyttöautot säältä suojaan ja tarjoaa asiakkaille entistä laadukkaamman kokemuksen. ”Uusien lämpimien paikkojen myötä auton käyttöönotto nopeutuu ja matkustusmukavuus paranee erityisesti talviaikaan. Autojen keskeinen sijainti ja varmuus pysäköintipaikan löytymisestä ovat palvelumme kannalta elintärkeitä. Yhteistyön myötä olemme jälleen lähempänä asiakkaitamme ja liikkuminen palveluna ajattelun toteutumista”, kertoo toimitusjohtaja Matti Hänninen.

Yhteiskäyttöauto täydentää julkista liikennettä työpäivän aikana

Oma auto on käyttämättömänä jopa 95 % ajasta ja sen käyttö ajoittuu usein ruuhkahuippuihin. Esimerkiksi työmatka saattaa taittua nopeasti julkisilla liikennevälineillä, mutta oman auton voi joutua ottamaan töihin mikäli sille on tarvetta keskellä työpäivää. Ydinkeskustoista ja yrityspuistoista löytyvät yhteiskäyttöautot  tuovat joukkoliikennettä täydentävän liikkumispalvelun myös lähelle yrityksiä. Samalla helpottuu yritysten mahdollisuus tukea työntekijöidensä ympäristöystävällistä liikkumista.

“Yhteiskäyttöautojen tuominen Q-Parkin pysäköintilaitoksiin on ollut meille jo pidemmän aikaa tavoitteena. Q-Park on yhteiskuntavastuullinen yhtiö ja haluamme olla tukemassa sitä ettei kaikkien tarvitse omistaa autoa: vaihtoehtona on 24Rentin yhteiskäyttöautot jotka voi ottaa helposti käyttöön silloin kun siihen on tarvetta. Haluamme tuoda myös uusia lisäpalveluita halleihimme joita yritykset ja yksityiset voivat käyttää tarpeen mukaan. Toivon että pääsemme nopeasti laajentamaan yhteistyötämme niin, että siellä missä on Q-Park olisi myös 24Rent. Q-Park on ainut eurooppalainen pysäköintialan yritys, joka käyttää yhteiskuntavastuuraportoinnissaan Global Reporting Initiative (GRI) ohjeiston mukaisia indikaattoreita.”, Q-Park Finlandin Sales & Marketing Manager Marek Darkowski kertoo yhteistyöstä.