400 uutta DAF CF- ja XF -kuorma-autoa Révész Groupille

w6i31uilnngnsiau1exz

Kahdeksankymmentäluvulla perustettu Révész Group on kehittynyt markkinoiden johtavaksi kuljetusyritykseksi, joka tarjoaa asiakkailleen irtotavara-, säiliö- ja yleiskuljetuspalveluita sekä lisäarvoa tuottavia logistiikkaratkaisuja. Sen erikoisaloja ovat vaaralliset tavarat ja kemikaalit. Révész Groupin kalustoon kuuluu tällä hetkellä yli 450 kuorma-autoa.

Päätöstä 400 uuden DAF CF- ja XF -mallin käyttöönotosta seuraavien 12 kuukauden aikana vauhditti erinomainen polttoainetehokkuus, joka saavutettiin laajassa vertailutestissä yli 3 500 kilometrin edestakaisella matkalla Alankomaista Unkariin. Testi osoitti, että jopa erittäin polttoainetehokkaaseen edeltäjäänsä verrattuna uusi XF voi saavuttaa peräti 7 prosentin polttoainesäästöt.

Erinomaisen polttoainetaloudellisuuden lisäksi Révész Groupilla oli muitakin syitä uusien CF- ja XF-mallien valitsemiseen. “Omat kuljettajamme ajoivat itse ensimmäiset uudet vetoautot kotiin DAF:n tehtaalta Alankomaista, ja he olivat todella innoissaan moottorin erinomaisesta vääntömomentista ja yleisistä ajo-ominaisuuksista”, kertoo Révész Groupiin kuuluvan Lerton Trans Ltd:n toimitusjohtaja Zoltán Sipos. “Tämä on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme taata kuljettajillemme parhaan mahdollisen ajomukavuuden.”

“Tähän asti kalustomme on koostunut pääasiassa DAF CF -kuorma-autoista, sillä niiden erittäin pieni omapaino mahdollistaa suuret hyötykuormat, mikä on todella tärkeää irtotavara- ja säiliökuljetuksessa. Näissä toiminnoissa jokaisella kilolla on merkitystä”, toteaa Révész Trans Ltd:n toimitusjohtaja Gábor Maczkó. “Nyt kun DAF on vähentänyt merkittävästi suurimman mallinsa omapainoa, olemme päättäneet vaihtaa XF Super Space Cab -malliin, joka takaa kuljettajillemme huipputason tilat ja mukavuuden. Samalla me yrityksenä hyödymme alan johtavasta polttoainetaloudesta ja koko kuljetuksen tehokkuudesta.”

Ensimmäinen, 180 uutta CF- ja XF-kuorma-autoa käsittävä erä toimitetaan Révész Groupille lähikuukausina ja loput 220 autoa ensi vuonna.