Autokeskus jatkaa yhteistyötä Jokereiden kanssa

Autokeskus toimittaa Nissan Qashqai – ja Nissan X-Trail -henkilöautot pelaajien ja joukkueenjohdon käyttöön.

Autokeskus ja KHL:ään siirtyvä Jokerit ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan tulevalle kaudelle. Kausi 2014-2015 käynnistyi Jokereiden kanssa kesällä, kun Autokeskus toimitti ensimmäiset uudet Nissan Qashqait pelaajien ja joukkueenjohdon käyttöön. Nissan X-Trailin syksyllä tapahtuvan lanseerauksen jälkeen Autokeskus toimittaa myös X-Traileja joukkueen käyttöön. Lisäksi joukkueen sujuvasta tavarankuljetuksesta huolehditaan jatkossa Nissan NV400 -pakettiautolla.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä autoihin, on ollut hieno palata Nissanin rattiin muutaman vuoden tauon jälkeen. Qashqai ja X-Trail täyttävät hyvin pelaajien tarpeet niin muotoilultaan, tiloiltaan kuin toimivuudeltaankin ja koko joukkue onkin ottanut autot ilolla vastaan,” Jukka Räisänen, Jokereiden Director of Partnerships kertoo.

Autokeskus ja Jokerit ovat tehneet tiivistä ja hedelmällistä yhteistyötä jo yli vuosikymmenen, ja tuleva kausi onkin 13. perättäinen yhteistyökausi.

”Autokeskus saa laajaa näkyvyyttä vauhdikkaan lajin parissa varsinkin tulevana kautena, kun media on erityisen kiinnostunut ensimmäisestä suomalaisjoukkueen kaudesta KHL:ssä. Lisäksi verkostoituminen Jokereiden muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa kanssa tuo mukanaan uutta myyntipotentiaalia sekä runsaasti uusia kontakteja,” Mika Pokka, yritysmyynnin johtaja Autokeskuksesta sanoo.