Nissan Pulsarin hinnat julkistettu

pulsar_nissan

  • Nissanin uusin malli, viisiovinen viistoperä Pulsar, tulee myyntiin lokakuussa
  • Uutuusmalli valmistetaan Nissanin Barcelonan tehtaalla ja hinnat alkavat 20 990 eurosta

Nissan kertoi toukokuussa tuotevalikoiman laajenevan syksyllä uudella, viistoperäisellä perheautolla. Nissan Pulsar on täynnä helppokäyttöistä ja hyödyllistä teknologiaa, jonka tarkoituksena on parantaa sekä ajoturvallisuutta että -mukavuutta.

Integroituun Safety Shield –turvajärjestelmäpakettiin kuuluvat muun muassa automaattinen hätäjarrutustoiminto, liikkuvien kohteiden tunnistus, kaistavahti ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä. Englantilainen WhatCar-lehti palkitsi Nissanin Safety Shield –teknologian hiljattain Safety Award –palkinnolla. Nissan sai kiitosta tuomaristolta erityisesti siitä, että merkki tuo premiumluokan teknologiaa massamarkkinoille.

Nissanin innovatiivisen ja alhaisiin käyttökustannuksiin tähtäävän periaatteen mukaisesti Pulsar-malliston moottorit (kaikki turboahdettuja) tarjoavat sekä suorituskykyä että taloudellisuutta. 1,2-litrainen DIG-T-bensiinimoottori tuottaa tehoa kokoonsa nähden kunnioitettavat 115 hevosvoimaa, ja 1,5-litrainen dCi puolestaan 110 hv. Tehokkaampi (190 hv) 1,6-litrainen turbobensiinimoottori saadaan valikoimaan ensi vuoden alkupuolella.

Pulsar-malliston voimanlähteet ovat yhtä aikaa suorituskykyisiä ja vähäpäästöisiä: CO2-päästöt ovat alle 95 g/km*. Pulsar on saatavissa myös Nissanin huippumodernilla Xtronic-automaattivaihteistolla.

Luokkansa pisimmän akselivälin (2 700 mm) ja kekseliään tilankäytön ansiosta Pulsarissa on huomattavasti enemmän jalka- ja hartiatilaa kuin samassa segmentissä kilpailevilla malleilla. Takaistuimen 692 mm polvitila on itse asiassa suurempi kuin monissa D-segmentin malleissa.

Malli on muotoiltu ja suunniteltu Euroopassa vastaamaan eurooppalaisia tarpeita ja valmistetaan Nissanin Barcelonan tehtaalla.

Hinnat alkaen sis. alv 24 % ja autovero:

Nissan Pulsar DIG-T 115                                                      20 990 €

Nissan Pulsar dCi 110                                                          22 991 €

* tieto vahvistamatta ennen tyyppihyväksyntää