Autotalo Järvi uusiin tiloihin Porvoossa

img_2536

Porvoolainen Autotalo Järvi muuttaa uusiin tiloihin 1.10.2015. Uusi osoite on Loviisantie 12 Tarmolassa, muutaman korttelin päässä autotalon aikaisemmasta sijainnista.

Miksi uusiin tiloihin Autotalo Järven Petri Järvi?

– Muuton syynä on yksinkertaisesti tilanpuute. Tähänastisissa tiloissamme Veckjärventiellä tuli seinät vastaan kasvullemme. Olemme kasvaneet neljän vuoden aikana nollasta tämän vuoden arvioituun 850 auton vuosimyyntiin.

Pasi Järvi, toinen autotalon perustajaveljeksistä, korostaa myös uuden toimipaikan loistavaa sijaintia:

– Uusi sijaintimme on todella keskeinen ja näkyvä Loviisantien varrella. Aivan naapurissa sijaitsevat mm. Tokmanni, Lidl ja Mikrokulma sekä kaksi huoltoasemaa, joten meille on helppo poiketa vaikkapa ostosreissulla.

Samassa rakennuksessa sijaitsee myös Järven edustamien Suzuki, SsangYong ja Isuzu -autojen valtuutettu merkkihuolto Porvoon Autotech, joten huoltoasiat hoituvat entistä kätevämmin.

Tuplasti tilaa

Loviisantie 12:ssa sijaitsevassa uudessa autotalossa on entisiin tiloihin verrattuna tuplasti tilaa. Nyt uusia ja vaihtoautoja mahtuu esille sisä- ja ulkotiloihin yli 200 kappaletta.

Petri ja Pasi Järvi uskovat vankasti autotalon menestykseen myös jatkossa:

– Olemme onnistuneet kasvattamaan myyntiämme tasaisesti ja asiakaskunnassamme on jo melkoinen joukko uskollisia kanta-asiakkaita. Suzukin uudistuneen malliston ja uuden SsangYong -merkin myötä olemme kasvattaneet mukavasti uusien autojen myyntiä ja sen lisäksi vaihtoautokauppamme on sujunut varsin mukavasti. Olemme myös muuton myötä vahvistaneet myyntivoimaamme porvoolaisen autokaupan legendan Markku Peltoniemen liityttyä tiimiimme. Nyt asiakkaitamme palvelee viisi ammattilaista suomeksi, ruotsiksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Avajaiset 3. ja 4.10.

Autotalo Järvi aloittaa Loviisantiellä 1.10. ja avajaisia juhlitaan 3. ja 4.10. Avajaisissa viihdyttävät Miska Kajanus sekä duo Kinnunen/Paavola. Lauantaina klo 13 järjestetään autohuutokauppa, jonka tuotto menee lyhentymättömänä porvoolaisten urheiluseurojen Tarmon ja Huntersin urheilutoimintaan. Lapsille löytyy ilmapalloja ja pomppulinna, tarjolla on kahvia, kakkua ja makkaraa. Avajaiset 3.10. klo 10-16, 4.10. klo 12-16.