Caravan Show antaa vinkkejä automatkailuun

IMG_7414

Matkailureitit, etelässä talvehtiminen ja mm. leirintäalueiden esteettömyys sekä turvallisuuskysymykset ovat esillä Caravan Show’ssa, Turun Messukeskuksessa 9.-11.1. SF-Caravan ry on koonnut Caravan Show -messuille laajan tietopaketin, josta on hyötyä kaikille autolla matkaan mieliville. Messut avaa maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpo.

Caravan Show -messuilla esittäytyy suuri valikoima matkailuautoja ja -vaunuja. Messukeskuksen pihamaalle puolestaan nousee jälleen SF-Caravan Turku ry:n organisoima suuri treffitapahtuma, jonne on tulossa satoja vaunu- ja autokuntia tammikuisen messuviikonlopun viettoon.

SF-Caravan ry palkitsee messujen avajaispäivänä tuttuun tapaan Vuoden Caravan-alueet. Ensimmäistä kertaa tilaisuudessa jaetaan palkinto myös Vuoden leirintäaluevaikuttajalle.

Messujen ohjelmassakin leirintäalueet ja leiriytyminen on hyvin esillä. Paneeleissa puhutaan mm. siitä, miten leirintäalueilla ei tunneta rasismia. Leirintäalueella vai puskaparkissa -otsikon alla keskustellaan leirintäalueiden tasosta ja tienvarsipalveluista. Messuilla saadaan myös mm. ajotaitoniksejä muuttuvaan ympäristöön. Messujen matkailureitit kulkevat tällä kertaa mm. Etelä-Koreassa, Saksassa ja Latviassa.

Caravan Show -messut esittelee perinteiseen tapaan matkailuautoja ja -vaunuja. Kaupanteon lisäksi on mahdollisuus tavata tuttuja ja nauttia viihdeohjelmasta. Tällä kertaa messuilla esiintyy mm. tangotaituri Leif Lindeman.

Messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua tarkemmin osoitteessa: www.turunmessukeskus.fi