F1® jatkaa MTV:n kanavilla

b324b9c427293c50acd189bb1153720f

MTV on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen F1®-sisällön televisioinnista ja jakelusta yksinoikeudella. Moottoriurheilufanit pääsevät seuraamaan F1®:n suomalaiskuljettajien Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen taistelua kärkisijoista MTV:ltä myös kausilla 2016–2018.

Suomalaiset ovat tutkitusti Formula 1® -kansaa. Taloustutkimuksen Suomi tänään -tutkimuksen mukaan F1® on suomalaisten urheilufanien mielestä yksi kaikkein kiinnostavimmista urheilusisällöistä. Ferrarilla jatkavan Kimi Räikkösen ja Williamsin Valtteri Bottaksen ajomenestystä seuraa MTV:ltä jokaisena kisaviikonloppuna yli miljoona suomalaista moottoriurheilufania.

– Formula 1:llä on vankka jalansija Suomessa ja siksi tahdomme tarjota F1-elämyksiä suomalaisille jatkossakin, kertoo MTV:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lars Schulman.

– Olen mielissäni siitä, että olemme uusineet sopimuksemme MTV:n kanssa ja odotan innolla jatkoa yhteistyöllemme, sanoo Formula 1 -konsernin toimitusjohtaja Bernie Ecclestone.

Ensi vuoden 2016 FIA Formula One World Championship™ -kausi starttaa maaliskuussa Australiasta ja päättyy marraskuussa Abu Dhabissa ajettavaan osakilpailuun. Täysin uutena osakilpailuna mukana on Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa ajettava osakilpailu. Kauden 2016 aikana ajetaan yhteensä 21 osakilpailua.

– Formulat ovat maksullisten sisältöjen kuninkuuslaji suuren suosionsa vuoksi. Formula 1:stä voi seurata MTV Totalin ja MTV Katsomon kautta. Näytämme tuttuun tapaan jokaisen kisaviikonlopun tapahtumat suorana lähetyksenä ensimmäisistä vapaista harjoituksista aina Grand Prix’n jälkihöyryihin saakka, kertoo Schulman.

Ensi vuonna MTV tarjoaa suomalaisille urheilufaneille Formula 1® -kisojen lisäksi runsaasti myös muita maksullisia sisältöjä kuten jääkiekon MM-kilpailut ja Jääkiekon mestarien liigan, CHL:n, ottelut, yhdistettyä ja hiihtoa, mäkihyppyä, yleisurheilua ja jalkapalloa.

Formula 1®

Vuonna 1950 ensimmäisen kerran järjestetyt Formula 1®‑kisat ovat maailman arvostetuin moottoriurheilukilpailu ja seuratuin vuotuinen urheilutapahtuma. Vuonna 2014 kisoja seurasi 425 miljoonaa tv:n katselijaa 200 maassa. Vuoden 2015 FIA Formula One World Championship™ ‑kausi kestää maaliskuusta marraskuuhun. Osakilpailuja on yhteensä 19, ja ne järjestetään 19 maassa viidellä eri mantereella. Formula One World Championship Limited kuuluu Formula One ‑konserniin, jonka perustaja ja toimitusjohtaja on Bernie Ecclestone ja joka vastaa FIA Formula One World Championship™ ‑kisojen kaupallisista oikeuksista. Lisätietoa Formula 1:stä on osoitteessawww.formula1.com.

F1, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX ja niihin liittyvät tuotemerkit ovat Formula One Group ‑konserniin kuuluvan Formula One Licensing BV:n tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.