Goodyear esittelee uusia talvirenkaita

dmuakcvtrh79pqpn4p8i

UltraGrip Ice Arctic – mullistavat nastat, jotka parantavat pitoa ja lyhentävät

jarrutusmatkaa jäällä

UltraGrip Ice Arctic on seuraavan sukupolven nastarengas. Se on kehitetty erityisesti ankaraan pohjoismaiseen talvi-ilmastoon. Goodyear UltraGrip Ice Arcticin lanseeraus pohjoismaisille markkinoille onnistui erinomaisesti, kun se voitti riippumattomien julkaisujen tekemiä testejä ja sai vahvoja arvosteluja asiakkailtamme testiajo-ohjelmamme kautta.

Goodyearin edistyksellisen nastateknologian sekä innovatiivisen muodon ja rungon ansiosta nasta pysyy suunnatussa asennossaan ja tuottaa tehokkaan pidon jäällä. Paremman vetopidon saavuttamiseksi nastassa on terävä etusärmä, joka parantaa pitoa jäällä kiihdytettäessä. Uuden muotoilun ansiosta nasta on vakaampi, ja leveämpi takasärmä tehostaa jarrutusta. Talvi ei kuitenkaan ole pelkkää lunta ja jäätä. Goodyear on panostanut paljon sellaisen renkaan tuottamiseen, jonka ansiosta muun muassa myös käsittely on tasapainoinen ja jarrutuskyky on vahva sekä kuivilla että märillä tienpinnoilla.

UltraGrip Ice Arctic on saatavissa 40 kokona 13:sta 18:aan tuumaan.

UltraGrip Ice Arctic SUV – lumi- ja jäätestien kärkeä

Ainutlaatuisen nastarengasteknologian ansiosta UltraGrip Ice Arctic SUV selviytyy hyvin Euroopan pohjoisimmilla alueilla, joilla lämpötila voi laskea tavallisena talvipäivänä reilusti alle -15 °C:een. Rengas on suorituskykyinen myös lämpimämpinä talvipäivinä, sillä pinta on muotoiltu niin, että se pureutuu lumeen ja samalla syvät urat parantavat lumen, sohjon ja veden poistokykyä, mikä maksimoi renkaan pidon ja vesiliirtoturvallisuuden.

Test Worldin tulokset osoittavat selvästi, että UltraGrip Ice Arctic SUV on vakavasti otettava rengas, etenkin lumisilla ja jäisillä teillä, joilla se peittosi pääkilpailijansa neljässä kuudesta testiluokasta[1]. Testit osoittivat myös sen jarrutusmatkan ja pidon olevan paras lumella,[2] ja sen käsittely ja pito ovat parhaat jäällä. Rengas täyttää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa laaditun uuden lainsäädännön vaatimukset,[3] jotka on säädetty teiden kulumisen vähentämiseksi.

UltraGrip Ice Arctic SUV on saatavissa 27 kokona 15:stä 20:een tuumaan.

UltraGrip Ice 2 – pohjoismainen kitkarengas ja moninkertainen testivoittaja*

UltraGrip Ice 2 on pohjoismaisiin talviolosuhteisiin sopiva kitkarengas. Se on kehitetty tuottamaan vakaa suorituskyky sekä parempi pito ja jarrutuskyky lumella ja jäällä sekä parempi yleinen suorituskyky sekä märillä että kuivilla tienpinnoilla.

Uusi ja edistyksellinen kumiseos auttaa rengasta säilyttämään vetopidon lumella, jäällä ja kuivilla pinnoilla, ja samalla “Active Grip” -teknologia optimoi tien ja renkaan välisen kosketuksen hyvin liukkailla teillä. Renkaan suora lamellointi pureutuu pintaan, mikä tarkoittaa hyvää vetopitoa ja jarrutussuorituskykyä lumella ja jäällä. Yhdessä aktiivisten lohkojen urien kanssa suora lamellointi parantaa vakautta ja vetopitoa haastavissa ajotilanteissa.

Test Worldin riippumattoman testin tulokset vahvistavat, että UltraGrip Ice 2 on yhtä vakaa jäällä ja lumella kuin kuivilla ja märillä alustoilla. Renkaan tulokset olivat selvästi parhaat pitosuorituskyvyssä jäällä ja lumella sekä käsittelyssä ja jarrutusmatkassa märillä teillä[4].

UltraGrip Ice 2 on saatavissa 33 kokona 13:sta 18:aan tuumaan.

* Goodyear UltraGrip Ice 2 toinen kahdesta testivoittajasta (Tekniikan Maailma 17/2014,Tehnikamaailm 10/2014,

Motor 5/2014) testissä, jossa oli mukana 12 kitkarengasta koossa 205/55R16 94T. Testin paras 7 kitkarenkaasta testissä,

Aftonbladet Bil 6/2014 ja Teknikens Värld 22/2014. 205/55R16 94T.

[1]Kolmeen kilpailijaan verrattuna. Test Worldin joulukuussa 2013 Goodyear Dunlopin toimeksiannosta tekemä testi. Rengaskoko: 255/55R18; testiauto: BMW X5; testipaikat: Colmar-Berg (L), Wittlich (D), Ivalo; raportin nro TW-TT13-MT550.

[2] Kolmeen kilpailijaan verrattuna. Test Worldin joulukuussa 2013 Goodyear Dunlopin toimeksiannosta tekemä testi. Rengaskoko: 255/55R18; testiauto: BMW X5; testipaikat: Colmar-Berg (L), Wittlich (D), Ivalo; raportin nro TW-TT13-MT550.

[3] Norja on lisännyt poikkeuksen, joka sallii suomalaisen tyyppihyväksynnän saaneet renkaat.

[4]Kolmeen kilpailijaan verrattuna. Test Worldin joulukuussa 2013 Goodyear Dunlopin toimeksiannosta tekemä testi. Rengaskoko: 205/55R16; testiauto: VW Golf 7; testipaikat: Colmar-Berg (L), Wittlich (D), Ivalo; raportin nro TW-TT13-TT550.