Harald Brunini nimitetty Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan johtoon

Harald Brunini on nimitetty kattoliiketoiminnan johtajaksi (President, Roof Systems). Nimitys tulee voimaan 1.7.2015. Hän vastaa kattoliiketoiminnassa tehtävistä, joita on toistaiseksi hoitanut toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

Brunini on työskennellyt Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan kehitysohjelmassa Chief Restructuring Officer -nimikkeellä lokakuusta 2014. Hänen kattava kokemuksensa ja yhteistyöverkostonsa sekä alan liiketoiminnan tuntemus tarjoavat vahvan pohjan menestykselliselle toiminnalle uudessa tehtävässä.

Tehtävässä Brunini vastaa Valmet Automotiven kattoliiketoiminnan kokonaisuudesta. Saksan ja Puolan toimipaikkojen operatiivisista toiminnoista vastaavat raportoivat jatkossa Harald Bruninille, Brunini puolestaan raportoi toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Bruninilla on 20 vuoden kokemus Mercedes-Benzin useista johtajatason tehtävistä suunnittelu- ja tutkimusosastoilla, tuotestrategiassa sekä hankinnassa. Tämän jälkeen hän työskenteli Harman/Becker Automotive Systemsin toimitusjohtajana, kunnes perusti tammikuussa 2006 B2TM-konsulttiyrityksen.