Iskun toimistorekka kiertää Suomea

aeeb592a-4d38-4f1e-a61a-bdd57a30fefc-main_image

Iskun Suomea kiertävä toimistorekka

Isku Ergolab -nimellä kutsuttava rekka kiertää Suomea vuoden 2016 ajan. Ergolab on Iskun liikkuva myyntinäyttely pyörien päällä. ”Isku kantaa osaltaan huolta suomalaisten työssä jaksamisesta ja tästä syystä rakensimme rekan, jossa esittelemme asiakkaillemme ergonomista ja akustista toimistoa. Iskun tehtaan organisaatio palvelee asiakkaita 25 eri paikkakunnalla ja nyt tuomme palvelut lähellä asiakkaita myös niillä paikkakunnilla, joissa aluemyyntikeskus on kauempana. Kiertueella haluamme hakea asiakkaalta palautetta tulevaisuuden tarpeista tuotekehitykseen ja tehdä kalusteiden hankinnan helpoksi”, kertoo Isku Yhtymä Oy:n toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

Iskun asiantuntijat jalkautuvat ympäri Suomea ja kertovat tuotteiden vaikutuksesta työskentely ergonomiaan ja sen tärkeydestä työssä jaksamisen, viihtymisen ja vaikutuksesta positiivisiin kokemuksiin ja olosuhteisiin, sekä innovaatioiden syntymiseen. Työnantajan näkökulmasta nämä seikat vaikuttavat positiivisesti työn tuloksiin ja siten tehokkuuteen.

Rekka on sisustettu ajanmukaiseksi ja tulevaisuutta peilaavaksi ergonomiseksi toimistoksi, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan Iskun kotimaisiin tuotteisiin. Rekan sisustussuunnittelun lähtökohtana on ollut, että siellä voi henkilökohtaisesti testata, miten ergonominen työpiste luo edellytykset sujuvalle työskentelylle. Työympäristöllä ja sen akustoinnilla on suuri merkitys työntekijän vireystasoon ja siten suoraan työergonomiaan. Isku tutkii ja kehittää työpiste- ja työtilan akustiikkaan vaikuttavia materiaaleja ja valmiita tuotteita. ”Myös työtilassa käytetyillä väreillä ja materiaalivalinnoilla on suuri vaikutus työviihtyvyyteen, jota voidaan pitää hyvällä syyllä yhtenä osana työskentely ergonomia käsitettä. Kalusteemme ja niihin valitut värit tukevat tilaan tuodun värimaailman kanssa toisiaan ja luovat unohtumattoman mielikuvan Ergolab rekassamme,” kertoo Isku Interiorin sisustussuunnittelija Tiina Jalava.

Iskun tuotanto on Suomessa. Vuoden 2016 aikana Lahden tehtaaseen investoitavat 20 miljoonaa euroa antavat Iskulle vieläkin vahvemmat mahdollisuudet vastata asiakkaiden toiveisiin. Isku on siirtynyt käyttämään puhtaita kotimaisia raaka-aineita. Iskun tehtaalla kaikki jätteet lajitellaan ja tuotannosta tulee vähemmän jätettä kaatopaikalle kuin Lahden suurimmasta kerrostalosta. Kaikki Iskun käyttämät pintakäsittelyaineet ja liimat ovat liuotteettomia tai vesiohenteisia. Tästä syystä kalusteista ei haihdu huoneilmaan haitallisia päästöjä. Isku käyttää suomalaista puuta ja tuotteet ovat PEFC-sertifioituja, jolloin puun alkuperä tiedetään aina. Ympäristöasiat huomioon ottava tuotanto ei myöskään tarvitse ympäristölupaa.