Nesteen mobiilisovellus autoilijan asialla

99881

Nesteen uusi mobiilisovellus tekee autoilusta entistä miellyttävämpää, turvallisempaa ja sujuvampaa. Se kerää yhteen pakettiin kaiken autoilijan tarvitseman tiedon: keli- ja ruuhkatilanteen, lähimmät Neste -asemat sekä paikalliset edut ja tarjoukset.

“Haluamme olla läsnä siellä missä asiakaskin, eli mobiilissa. Uusi sovellus on tehty liikkuvan ja kiireisen asiakkaan tarpeisiin. Sovelluksen avulla asiakas voi entistä vaivattomammin suunnitella matkareittinsä sekä hyödyntää reitin varrella olevat edut ja tarjoukset”, kertoo Mika Hyötyläinen, Nesteen Öljyn vähittäismyynnin markkinointijohtaja.

Asemayrittäjät tiedottavat sovelluksessa omista paikallisista eduistaan ja tarjouksistaan. Näin asemayrittäjillä on mahdollisuus tuoda omaa persoonallista otettaan esille ja asiakas näkee heti, missä kannattaa pysähtyä kahville tai ruokailemaan. Kevään aikana sovelluksessa otetaan käyttöön myös kupongit ja leimakortit, joiden avulla palkitaan uskollisimmat asiakkaat.

Kattavien asemapalvelutietojen sekä sää- ja ruuhkatietojen lisäksi sovellus tarjoaa muuta hyötytietoa. Syöttämällä sovellukseen auton tiedot, se kertoo, millaista öljyä tai voiteluainetta autoon tarvitaan sekä missä niitä on saatavilla.

Sovellus ei jätä autoilijaa pulaan Suomen rajojen ulkopuolellakaan. Sen avulla voi etsiä lähimmät Neste -asemat ja reitit niihin myös Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Nesteen mobiilisovellus on käyttäjilleen ilmainen. Nyt tarjolla on suomenkielinen sovellus ja myöhemmin keväällä se on saatavissa myös venäjäksi, latviaksi, liettuaksi ja viroksi. Sovellus vaatii verkkoyhteyden ja toimii seuraavien puhelimien ja käyttöjärjestelmien kanssa:

  • iPhone: käyttöjärjestelmä iOS 4.0 tai uudempi.
  • Android: käyttöjärjestelmä Android 2.3 tai uudempi.
  • Windows: käyttöjärjestelmä 7.5 tai uudempi.