Johtajamuutos Volvo Car Finland -yhtiössä

b8a7adda0062c813_800x800ar

 

Mikael Malmsten

Jari Kohonen on nimitetty Volvo Car Finlandin vt. toimitusjohtajaksi alkaen 9. maaliskuuta 2015. Kohonen toimii Volvo Car Corporationin Länsi-Euroopan kaupallisten toimintojen johtajana ja jatkaa myös tässä tehtävässään.

Volvo Car Finlandin nykyinen toimitusjohtaja Mikael Malmsten , 54, on nimitetty Volvo Car Russia -yhtiön toimitusjohtajaksi Venäjällä alkaen 9. maaliskuuta 2015.

Jari Kohonen, 48, tuo uuteen tehtäväänsä yli 25 vuoden kokemuksen autoalan eri johtajatehtävistä, sekä premium- että volyymimerkkien parissa. Jari Kohosella on erittäin laaja kansainvälinen kokemus toimialan tehdas-, maahantuonti- ja jälleenmyyjäportaiden toiminnasta.

a42ad5085410ea75_800x800ar

 

Jari Kohonen

– Suomi on yksi parhaista Volvo Carsin markkina-alueista ja Volvo Car Finlandilla on tärkeä rooli yhtiömme jatkuvassa kasvussa ja muutoksessa. Mikael Malmsten on johtanut yhtiötä neljä vuotta ja haluan kiittää häntä erittäin hyvin tehdystä työstä, sanoo Alain Visser, Volvo Car Corporationin markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja.

– Jari Kohonen sopii paikallisella ja kansainvälisellä osaamisellaan hyvin johtamaan toimintoja kunnes löydämme pysyvämmän ratkaisun, jatkaa Visser.

Volvo Car Finland on aloittanut vuoden 2015 vauhdikkaasti ja saavutti historiansa korkeimman tammikuun markkinaosuuden. Yhteensä 896 rekisteröinnillä Volvon markkinaosuus oli 8,74 prosenttia, kun se vuosi sitten tammikuussa oli 8,21. Samalla Volvo vahvisti asemiaan premiumluokan ykkösenä Suomessa.