LAAKKONEN OSTAA FORD-LIIKETOIMINNOT VEHOLTA ESPOOSSA

laakkonen-havainnekuva-espoo

Autokonserni Laakkonen ja Oy Ford Ab laajentavat yhteistyötään Laakkosen ostaessa Espoon Ford-liiketoiminnot Veho Oy Ab:lta. Ford automyynti- ja jälkimarkkinointipalvelut sekä Vehon Ford-henkilökunta siirtyvät Espoossa Laakkoselle 1.1.2019 alkaen.

Kauppa vahvistaa Laakkosen asemaa Suomen suurimpana Ford-jälleenmyyjänä. Laakkonen panostaa merkin menestykseen voimakkaasti rakentamalla Espooseen uuden FordStore-liikkeen, joka tulee olemaan Suomen viides täyden palvelun Ford-lippulaivaliike. Laakkosella on ennestään FordStore-myymälät Raisiossa ja Helsingin Herttoniemessä, missä muutetaan uusiin suuriin tiloihin helmikuussa 2018.

Laakkonen myy ja huoltaa Ford-autoja jatkossa Espoossa, Helsingissä, Porvoossa ja Turussa.

”Tämä liiketoimintakauppa vahvistaa merkittävästi Ford-edustuskokonaisuuttamme. Espoo on markkina-alueena suuri. Otamme tämän upean haasteen vastaan nöyrin, mutta tarmokkain mielin. Tavoitteemme on luoda rakenteilla olevaan Espoon FordStoreen palvelukokonaisuus, joka täyttää vaativimpienkin asiakkaidemme tarpeet ja odotukset. Laaja, luotettava ja erittäin kilpailukyinen Ford henkilöauto- ja hyötyautomallisto luo liiketoiminnalle erinomaisen lähtökohdan”, sanoo Tero Panhelainen, toimitusjohtaja, Laakkonen autokonserni.

”Olemme tyytyväisiä, että tämä liiketoimintakauppa saatiin päätökseen rakentavassa ja asiakaslähtöisessä hengessä. Uuden Ford-keskuksen valmistuessa noin vuoden päästä Autokonserni Laakkonen antaa varmasti Ford-liiketoiminnoille hyvän uuden kodin Espoossa, johon Vehon ammattitaitoinen Ford-henkilökunta siirtyy Olarista vanhoina työntekijöinä”, lisää Vehon Suomen henkilöautoliiketoimintojen johtaja Petri Aarnio.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että jälleenmyyjäverkostomme täydentyy Espoossa FordStore-myymälällä, minkä ansiosta myös Espoon alueen Ford-asiakkaille on tarjolla jatkossa koko Ford-mallisto ja entistä parempi brändikokemus. Yhteistyö Laakkosen kanssa toimii hienosti ja olemme vakuuttuneita, että tuttu henkilökunta ja panostukset Ford-liiketoiminnan kehittämiseen takaavat sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme Espoossa jatkossakin erinomaisen asiakaspalvelun”, sanoo Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja, Oy Ford Ab.