Motonet aloittaa Suomessa uuden palvelumuodon

logo

Motonetin uusi Motomaatti-palvelumuoto tuo autoilijoille helpon tavan hoitaa auton pienet tarkastukset ja tarvikevaihdot sekä neste- ja öljytäydennykset kuntoon. Palvelussa esimerkiksi vaihdetaan auton tuulilasinpyyhkijöiden sulkia, laitetaan rengaspaineet kohdilleen ja testataan akun toimivuus. Palvelu mahdollistaa myös auton ODB-vikakoodin luvun ja laajemman järjestelmätestauksen. Motomaatti-palvelupisteet toimivat jokaisen Motonetin 22 tavaratalon yhteydessä.

‒ Motomaatti-palvelu säästää asiakkaidemme aikaa ja rahaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa nyt autoilijoille palveluja, joita ei juurikaan enää muualta saa. Esimerkiksi tuulilasinpyyhkijän sulan vaihtaminen tuottaa monelle nykyisin vaikeuksia kiireen tai osaamisen puutteen vuoksi. Me voimme auttaa, sillä ammattilaisemme tekevät työn hetkessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme koko ajan parempaa palvelua, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Eero Broman.

‒ Hyvän asiakaspalvelun lisäksi edistämme omalta osaltamme liikenneturvallisuutta esimerkiksi arvioimalla auton renkaiden kuntoa, jatkaa Motonet Oy:n kehityspäällikkö Mika Saastamoinen.

Motomaatti-palvelupisteet palvelevat maanantaista perjantaihin kello 9.00–18.00 ja lauantaisin kello 10.00–17.00. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan palveluun voi saapua oman aikataulun mukaan.

Neste- ja öljylisäykset sekä pienasennukset ovat hinnaltaan 3 euroa. Joissakin tapauksissa palvelu on ilmainen, jos tarvittavan tuotteen on ostanut Motonetista. Diagnoosipalvelussa OBD-vikakoodien luku maksaa 9 euroa ja laajempi ajoneuvon järjestelmätestaus 19 euroa.

‒ Tarjoamme joustavien aikojen lisäksi edullisia palveluhintoja, Saastamoinen toteaa lopuksi.
www.motonet.fi/motomaatti