Muuli-peräkärryn valmistus uhkaa päättyä – Juncar sulkee ovensa Lapualla, tuotemerkeille etsitään ostajaa

Muuli-, Juncar- ja IKH-tuotemerkillä valmistettujen perävaunujen ja venetrailereiden valmistus Juncar Oy:ssä päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä 

Juncar Oy:n liiketoiminta päättyy vuoden loppuun mennessä, mikä tarkoittaa Muuli-, Juncar- ja IKH-tuotemerkillä valmistettujen perävaunujen ja venetrailereiden valmistuksen päättymistä Lapuan tehtaalla. Kyseessä on yrityksen emoyhtiön MSK Group Oy:n hallituksen ja omistajien pitkään harkitsema päätös, jonka taustalla ovat jo pitkään jatkuneet haasteet liiketoiminnan kannattavuudessa sekä heikot tulevaisuuden näkymät.
Liiketoiminnan alasajo koskee ainoastaan Juncar Oy:n toimintaa. MSK-konsernin toiminta tulee muilta osin jatkumaan täysin normaalisti.
Ohjeet Muuli-, IKH- ja Juncar -perävaunujen omistajille
• Perävaunujen takuu on voimassa normaalisti takuuajan puitteissa. Nyt myynnissä oleviin perävaunuihin myönnetään normaali kahden vuoden takuu. Takuusta vastaa Juncar Oy / MSK Group.
• Takuu- ja varaosavelvollisuuksista huolehditaan ja niiden yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.
• Yleisiä yhteensopivia kulutus- ja varaosia, kuten renkaita, valosarjoja, salpoja, vinssejä ja jarrujen osia on saatavissa jatkossakin varaosaliikkeistä, kolmansien osapuolten tuottamina. Voit tarkistaa yhteensopivuudet jälleenmyyjältäsi.
• Päivitämme tarvittaessa lisätietoja nettisivuillemme.
“Suomalaiset ovat luottaneet vuosikymmenten ajan valmistamiimme perävaunuihin ja niiden hyvään laatuun. Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat valinneet valmistamamme tuotteet kuljetustarpeisiinsa. Vaikka toimintamme tänä vuonna loppuukin, perävaunumme kestävät käyttöä ja täyttävät tehtävänsä vielä pitkälle tulevaisuuteen”, toteaa Juncar Oy:n toimitusjohtaja Toni Ruokoja.