Nanoteknologiaan perustuva lasinpesuneste Neste Voltera Pro nyt Neste Oil asemilla

GlobeNewswire: Nanoteknologiaan perustuva lasinpesuneste Neste Voltera Pro nyt Neste Oil asemilla

Neste Oil on kehittänyt täysin uudenlaisen, nanoteknologiaan perustuvan lasinpesunesteen. Tuotteen teho perustuu suomalaiseen milliCLEAN Oy:n teknologiseen innovaatioon. Neste Voltera Pro muodostaa tuulilasin pintaan näkymättömän ja heijastamattoman suojakalvon, joka pitää tuulilasin tehokkaasti puhtaana.

“Olemme polttoaineiden ohella myös autoiluun liittyvissä muissa tuotteissa edelläkävijöitä, sillä vastaavaa tuotetta ei ole markkinoilla. Lasinpesunesteissä ei ole tapahtunut juurikaan kehitystä. Tämä nyt markkinoille tuleva tuote on ainutlaatuinen sekä ominaisuuksiensa, että tehonsa myötä. Neste Voltera Pro on sarjassaan ensimmäinen tähän teknologiseen innovaatioon perustuva tuote. Uskomme, että asiakkaiden käyttökokemukset vahvistavat tuotteen ainutlaatuisuuden ja markkinoilla on kysyntää myös muille entistä innovatiivisemmille tuotteille”, kertoo Olli Vesamo, Neste Oilin Suoramyynnin johtaja.

Neste Voltera Prota on saatavilla nyt Neste Oilin asemilta kautta maan ja jatkossa myös muilta jälleenmyyjiltä. Tuote ei sisällä metanolia.