Neste ja Kesko jatkavat sekä syventävät yhteistyötään

Neste Oil K-market ja Yhden pysähdyksen taktiikka ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella kaikille suomalaisille.  Osana Suomen laajinta palvelevien liikenneasemien Neste Oil -verkostoa ne tarjoavat erittäin kattavan ja monipuolisen valikoiman palveluita niin autoilijoille kuin muillekin nopeaan ja helppoon asiointiin mieltyneille kuluttajille. Nyt Neste ja Kesko ovat sopineet yhtiöiden välisen yhteistyön pitkäaikaisesta jatkosta ja merkittävästä panostuksesta liikenneasemaverkoston sekä sen konseptien ja palveluiden parantamiseksi entisestään.

“Olen iloinen voidessani kertoa, että menestyksekäs yhteistyömme Keskon kanssa saa jatkoa ja että olemme yhdessä sitoutuneet pitkäjänteiseen yhteistyön kehittämiseen.  Tavoittelemme entistäkin yhtenäisempää, miellyttäväpää ja kuluttajia aidosti ilahduttavaa asiakaskokemusta niin mittarikentän kuin sisäkaupankin palveluiden osalta. Neste ja Kesko ovat merkittäviä suomalaisia pörssiyhtiötä, joten on luontevaa tehdä yhteistyötä suomalaisen työn puolesta sekä tuottaa lisäarvoa asiakkaille”, kertoo Antti Tiitola, Neste Oilin Öljyn vähittäismyynnin johtaja.

“Syvempi yhteistyö mahdollistaa liikenneasemien kehittämisen entistä asiakaslähtöisemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Investoimme tulevina vuosina merkittävästi liikenneasemaverkoston laajentamiseen sekä konseptien uudistamiseen ja jatkamme Yhden pysähdyksen taktiikan viitoittamalla tiellä nopean ja miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamisessa entistäkin useammalle suomalaiselle”, täydentää Jorma Rauhala, Keskon Päivittäistavarakaupan toimialajohtaja.

Uudistettavien liikepaikkojen ja konseptikehitystyön myötä asemien ilme kirkastuu ja yhtenäistyy. Asemat tarjoavat monipuolisia palveluja, Nesteen laadukkaita polttonesteitä ja autoiluun liittyviä muita tuotteita sekä Keskon päivittäistavarakaupan laajoista valikoimista tutun K-marketin palveluja Pirkka-tuotteineen ja uudistuvia kahvila- ja ravintolapalveluja.

K-Plussa-pisteitä saa reilulta 300 asemalta kautta maan

Tankkaaminen Neste Oil -palveluasemilla ja K-Plussa-pisteitä myöntävillä automaattiasemilla sekä kaikkien Neste Oil -palveluasemien myymälöistä ja ravintoloista tehdyt ostot kerryttävät jatkossakin K-Plussa-pisteitä.