Nokian Hakkapeliitta R2 testivoittaja myös Tuulilasin kitkarengasvertailussa

xwsy5xc3s9mrfudob4aa

Talvirenkaan kehittäjän nastaton Nokian Hakkapeliitta R2 jatkoi pohjoisen vaativaan talveen suunnattujen Hakkapeliitta-renkaiden voittokulkua. Tuulilasin (13/2014) vertailutestissä Nokian Hakkapeliitta R2 kaappasi jaetun ykkössijan erinomaisten talviominaisuuksiensa ansiosta. Nokian Hakkapeliitat ovat voittaneet tähän mennessä kaikki autolehtien talvirengastestit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä.

Tuulilasin mukaan Nokian Hakkapeliitta R2:n pito on jäällä hyvä. Erityskiitosta varsinkin karhennetulla jäällä Hakkapeliitta R2 saa erinomaisesta kaarrepidosta ja ohjausvasteesta. ”Lumella Nokian Hakkapeliitta R2 on huippurengas: looginen ja helppo ajettava”, Tuulilasi toteaa. Miellyttävää matkatekoa tahdittaa hiljainen ajoääni, joka yhdistyy testin pienimpään polttoaineenkulutukseen.

Tuulilasi testasi yhteensä 9 kitkarengasta koossa 205/55 R16. Mukana oli myös pitotaituri Hakkapeliitta R2:n leveämpi versio (225/45R17), joka valtasi jaetun hopeatilan. Hämmästystä herätti leveämmän Hakkapeliitan erinomainen kiihdytys- ja jarrutuspito sileällä jäällä ja käsittelykokeen nopein aika karhennetulla jäällä.

Tutustu Nokian-talvirenkaiden testimenestykseen: www.nokianrenkaat.fi/testimenestys