OnniBus.com ja Puolustusvoimat yhteistyöhön

8c757573ae64666b_800x800ar

  • OnniBus.com ja Puolustusvoimat ovat sopineet litterayhteistyöstä.
  • Kyseessä on syyskuun 2016 loppuun saakka jatkuva kokeilu, jonka jatkosta neuvotellaan saatujen kokemusten perusteella.
  • Kokeiluvaiheessa yhteistyö koskee kuutta joukko-osastoa.
  • Veteraanit matkustavat ilmaiseksi OnniBus.com-kaksikerroslinja-autoissa.

OnniBus.com julkistaa Veteraanipäivän kunniaksi  tehneensä varusmiesten matkustamista koskevan yhteistyösopimuksen Puolustusvoimien kanssa. Kyse on syyskuun loppuun saakka jatkuvasta kokeilusta, jonka jatkosta neuvotellaan saatujen kokemusten perusteella. Kokeilussa on mukana Kaartin Jääkärirykmentti, Kainuun Prikaati, Rannikkolaivasto, Rannikkoprikaati, Utin jääkärirykmentti ja Uudenmaanprikaati.

”Tämä on merkittävä sopimus meille,” OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo. ”Olemme kuljettaneet veteraaneja ilmaiseksi yrityksen perustamisesta lähtien. Varusmiesten matkoihin liittyvä yhteistyö on luonteva kehityssuunta yrityksellemme. Matkustavat varusmiehet ovat merkittävä asiakasryhmä sekä määrällisesti että myös asennekulttuurin osalta. Toivomme, että he löytävät tämän kokeilun myötä julkisen liikenteen mahdollisuudet.”

Valtakunnallisena kaukoliikenneoperaattorina OnniBus.com pystyy tarjoamaan monipuoliset ja kattavat mahdollisuudet varusmiesten lomamatkustamiseen. ”Toivon, että kokeilu tyydyttää molempia osapuolia ja yhteistyö tahdotaan vakinaistaa ja mahdollisesti laajentaa syksyllä”, Möttö jatkaa.

Sotaveteraanit matkustavat OnniBus.comin linja-autovuoroilla aina maksutta. Veteraanit voivat varata paikan yrityksen palvelunumerosta 044-705 7110.