OnniBus.com on kuljettanut jo yli 2 miljoonaa matkustajaa

b8542a748978d775_400x400ar

Suomalainen kaukoliikenteeseen erikoistunut linja-autoyhtiö OnniBus.com on kuljettanut jo yli kaksi miljoonaa asiakasta.

* Yhtiö saavutti kahden miljoonan asiakkaan virstanpylvään heinäkuun puolessa välissä.

* 1.7.2014 toimintansa aloittanut yhtiö on saavuttanut asiakastavoitteensa aikataulussa.

OnniBus.com on erittäin tyytyväinen saadessaan kuljettaa kahdennen miljoonannen asiakkaansa vain hieman yli vuoden operoinnin jälkeen. Yhtiö palkitsi Tampereen Hervannasta kohti Helsinkiä matkanneen nimettömänä pysyttelevän merkkipaaluasiakkaan matkalahjakortilla. ”Liiketoimintamme on kehittynyt ennusteidemme mukaisesti. Hintakilpailu, reittien nopeus ja palvelujen lisääminen muun muassa maksuttoman nettiyhteyden ja latauspistokkeiden muodossa on toiminut odotetusti asiakkaiden hyväksi. SuperBus.comin toiminnan aloittaminen Virossa sekä Kivistön junayhteys lentokentälle tuovat positiivista kasvupainetta lähikuukausille. Mutta työsarkaa on vielä edessä, sillä yksityisautoilijoiden joukossa on paljon asiakaspotentiaalia ja suurin asiakasryhmämme ilmoittaa, että ei olisi matkustanut ollenkaan ilman meitä”, toteaa OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö.

OnniBus.comin asiakasmäärän kasvua on tukenut yhtiön toiminnan laajeneminen. OnniBus.com on kasvattanut päivittäisten lähtöjen määrää vuodessa 54:llä, ja yhtiö operoi nyt 156 lähtöä päivässä. Kaupunkikohteiden määrä on kasvanut 13:lla kattaen yhteensä 60 kohdetta. Yhtiö on hakenut uusia lupia asiakaspalautteen mukaan. ”Seuraamme tiiviisti muun muassa asiakaspalautteiden perusteella missä on todellista tarvetta palveluillemme. Rovaniemi on ollut yksi kohde, mihin on toivottu yhteyttä. Olemme hakeneet lupaa uudelleen ja asia on tältä osin päättäjien käsissä. Myöhemmin syksyllä liikennettä tullaan lisäämään merkittävästi muillakin paikoilla ympäri Suomen jos lupa-asiat etenevät toivotulla tavalla”, kertoo Möttö.