Uusi Nokian NTR 74S – Kestävää luotettavuutta ammattikäyttöön

nqz1ehsz9uczhqgirl42

Nokian Raskaiden Renkaiden uutuus Nokian NTR 74S takaa vakaan matkan kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Päätiekäyttöön optimoitu rengas on tarkoitettu ensisijaisesti perävaunuihin, mutta soveltuu myös eturenkaaksi. 3PMSF hyväksytty Nokian NTR 74S tarjoaa kestävyyttä ja taloudellisuutta Pohjolan, Keski-Euroopan ja Venäjän vaihteleviin olosuhteisiin.

Kestävässä Nokian NTR 74S -renkaassa on jämäkkä neliurainen pintakuvio, joka on toteutettu polveilevalla urakuvioinnilla. Uudentyyppinen urakuvio takaa renkaantasaisenkulumismuodon, ja näin rengas toimii luotettavasti myös kuluneena. Renkaan tukevat olkapäät lisäävät renkaan kestävyyttä vaativissa hiertävissä käyttöolosuhteissa. Tämän lisäksi polveilevat urat poistavat tehokkaasti kiviä, mikä puolestaan vähentää rengasrikon riskiä.

Uutuusrenkaan keskilamellointi noudattaa samaa muotoa kuin polveileva urakuviointi. Lamelloinnin ansiosta saavutetaan hyvä pitkittäis- ja sivuttaispito, mikä parantaa renkaan luotettavuutta kaikissa sääolosuhteissa. Renkaan turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottaa Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI). Se osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa.

Nokian NTR 74S tarjoaa luotettavuutta ympäri vuoden. Merkkinä pidosta talvisilla teillä renkaalla on M+S-merkinnän lisäksi virallinen 3PMSF-merkintä eli lumihiutalesymboli. Lumihiutalesymbolin saaneet renkaat on todistetusti tarkoitettu vaativiin lumiolosuhteisiin, joten Nokian NTR 74S ei tingi pidosta kinosten keskelläkään.

Nokian NTR 74S on myös taloudellinen valinta. Renkaan vierintävastus on alhainen, mikä pienentää polttoainekulutusta. Laadukkaan kumiseoksen ansiosta rengas tarjoaa erinomaisen kilometrituloksen vaativissakin ajo-olosuhteissa. Lisäksi renkaan pinnoitettavuus on erittäin hyvä, mikä lisää rungon käytettävyyttä ja alentaa kokonaiskustannuksia. Pinnoitukseen on valittavana useita laadukkaita Nokian Noktop -pintamalleja.

-Nokian NTR 74S tarjoaa kuljetusalan ammattilaisille luotettavia käyttökilometrejä. Polveileva urakuviointi, ainutlaatuinen keskilamellointi sekä pintasekoitus takaavat vakaan, kestävän sekä taloudellisen renkaan. Monipuolinen Nokian NTR 74S sopii kaikkiin olosuhteisiin pohjoismaisesta talvesta Keski-Euroopan kesiin, kehuu kuorma-auton renkaiden tuotepäällikköTeppo Siltanen Nokian Raskailta Renkailta.

Nokian NTR 74S täydentää Nokian NTR -tuoteperhettä, jonka ympärivuotiseen käyttöön suunnitellut kuorma- ja linja-auton renkaat on kehitetty toimimaan turvallisesti ja yllätyksettömästi olosuhteista riippumatta. Renkaan ensimmäiset koot ovat saatavilla loppukesästä 2015 Pohjoismaissa sekä Euroopassa.

Kokovalikoima

385/55R22.5 Nokian NTR 74S

385/65R22.5 Nokian NTR 74S

Turvallisuutta ja taloudellisuutta vaativaan ammattiajoon

Nokian kuorma- ja linja-auton renkaat kehitetään vaativaan ammattikäyttöön ja vaihteleviin oloihin mahdollistamaan turvallinen matkanteko kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Omissa testikeskuksissamme Ivalossa ja Nokialla testataan ajamisen ääritilanteita kaikkina vuodenaikoina.

Renkaita kehitetään ajamalla miljoonia kilometrejä eri käyttöympäristöissä ja kaikenlaisissa keleissä. Tiivis yhteistyömme liikennöitsijöiden ja kuljetusyrittäjien kanssa tarjoaa arvokasta käyttökokemusta suunnittelutyön tueksi. Monipuolisen testauksen tavoitteena on tarjota ammattiajoon markkinoiden turvallisimmat ja taloudellisimmat renkaat. Vahvalla osaamisellamme on pitkät perinteet. Kehitimme maailman ensimmäisen talvirenkaan raskaan liikenteen ammattilaisille vuonna 1934.