OnniBus.comin vuosi 2015 oli vahvan kehityksen vuosi

ab0a4279a274a498_800x800ar

  • OnniBus.com kuljetti vuonna 2015 yli 2,5 miljoonaa matkustajaa.
  • Kuljettajien määrä kasvoi vuoden aikana 60:sta 180:aan
  • Yhtiö hankki 33 kaksikerroksista Van Hool Astromega -linja-autoa. OnniBus.com on investoinut kalustoonsa yhteensä 24 miljoonaa ja siihen kuuluu tällä hetkellä 48 bussia.
  • OnniBus.com palkittiin parhaasta asiakaskokemuksesta Suomessa Asiakkuusindeksi 2015 -tutkimuksessa.

”Vuonna 2015 unelmistamme tuli totta”, OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo. OnniBus.com perustettiin vuonna 2012 ja aloitti toimintansa yhdellä, 15 vuotta vanhalla bussilla, jota ajoivat perustajat Lauri Helke ja Pekka Möttö. Kesällä 2014 Sir Brian Souter liittyi yhtiöön enemmistöosakkaana ja OnniBus.com teki suuria investointeja kansallisen kaupunkienvälisen bussireittiverkoston rakentamiseen. Vuonna 2015 OnniBus.comin asiakasmäärät, työntekijöiden määrä, bussien lukumäärä ja reittivalikoima kasvoivat nopeaa vauhtia.

”Kasvuluvut ovat mahtavia, mutta olen kaikkein ylpein saamastamme parhaan asiakaskokemuksen palkinnosta Asiakkuusindeksi 2015 -tutkimuksessa. Kiitos kaikille asiakkaillemme, ilman teitä tarinamme ei olisi mahdollinen”, Möttö kertoo. ”Myös omistautunut henkilökuntamme ansaitsee kiitoksen viime vuoden saavutuksistamme. Vaikka nopea kasvu on suuri haaste henkilöstölle, tiimimme on sitoutunut yhteiseen tavoitteeseemme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme”, hän jatkaa.

OnniBus.com kasvaa ja laajentuu myös vuonna 2016. Liikennöinti aloitetaan usealla uudella reitillä käyttäen Jyväskylää liikenteen solmukohtana. Myös olemassa olevia reittejä, muun muassa Turun yhteyksiä, kehitetään uusilla vuoroilla. OnniBus.com etsii tulevaisuudessa myös muita fuusiomahdollisuuksia vahvistaakseen reittiverkostoaan Suomessa. Yhtiö on myös kiinnostunut raideliikenteestä, joka aiotaan avata kilpailulle jo ensi vuonna.