Volkswagen-hyötyautot ja autourheilun SM-sarjat yhteistyöhön

ba4340a93a57d68d_800x800ar

AKK Sports Oy ja Volkswagen-hyötyautoja maahantuova VV-Auto Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2016.

Yhteistyö kattaa kaikki AKK Sports Oy:n hallinnoimat autourheilun SM-sarjat, jotka ovat Rallin SM-sarja, Rallicrossin SM-sarja sekä Rata-SM -sarja. Yhteistyön myötä Volkswagen-hyötyautot on vahvasti esillä jokaisen sarjan kilpailupaikkakunnilla ja sarjojen kisajärjestäjillä tulee olemaan käytössään Volkswagen-hyötyautomalliston autoja. Lisäksi uutena yhteistyömuotona kaikki AKK-Motorsport ry:n jäsenet pääsevät hyödyntämään ostoetuja, jotka koskevat Volkswagenin mallisarjoja Transporter, Crafter, Amarok ja Caddy.

”Volkswagen on ollut markkinajohtaja Suomessa jo viisi vuotta peräkkäin ja haluaa olla tukemassa toista suomalaista menestyjää, autourheilua. Volkswagen-hyötyautot tarjoaa ensiluokkaista kuljetus- ja huoltokalustoa, jota autourheilun parissa toimivat tarvitsevat kilpailukalustosta riippumatta. Haluamme olla varikoiden voittaja ja yhteistyön myötä annamme kaikille AKK:n jäsenille tuotteistamme erityisostoetuja”, toteaa maahantuoja VV-Auto Groupin Volkswagen-hyötyautoista vastaava johtaja Juha-Pekka Sihvonen.

”Volkswagenin kansainväliset saavutukset autourheilussa ja suomalainen menestys ovat loistava pohja rakentaa yhteistyökumppanuuden kautta rallin, rallicrossin ja rata SM –sarjojen tunnettavuutta laajamittaisesti myös kansallisella tasolla sekä sarjojen lisäksi myös tuoda jäsenistöllemme etuja yhteistyössä vahvan yhteistyökumppanin kanssa.”, kertoo Kai Tarkiainen, AKK Sports Oy / Ralli SM-sarjan promoottori.