Opel-myynti vahvalle osaajalle Iisalmessa

car_logo_PNG1659

Opelin suosio Suomessa kasvaa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Lisääntyvä myynti ja kasvava Opel-kanta tarvitsevat taitavia, palvelevia osaajia pienilläkin paikkakunnilla. Opelin jälleenmyyjäorganisaatio saa mainion vahvistuksen Iisalmeen.   

Yhdeksän kuukauden jälkeen henkilöautojen rekisteröinnit ovat Suomessa suunnilleen viime vuoden vauhdissa ja pakettiautomyynti lievässä vajaan seitsemän prosentin kasvussa. Opelin vauhti on aivan toisenlainen, sillä Opel-henkilöautojen rekisteröinnit ovat nousseet melkein kymmenen prosenttia ja pakettiautojen yli 50 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Opel on noussut merkkikohtaisessa rekisteröintitilastossa jo sijalle yhdeksän, eikä eroa edellä olevaan ole kuin vähän yli sata autoa. Mallikohtaisessa tilastossa suosituin Opel-malli on uusi Corsa, joka on kumulatiivisissa rekisteröinneissä sijalla 15. Myös Astra ja Mokka ovat 30 suosituimman automallin joukossa. Ja vauhti on vain kiihtymässä, sillä lokakuussa esitellään täysin uusi Opel Astra.

Opel-myyntiä vauhdittaa osaltaan se, että Iisalmessa Opel siirtyy hyviin käsiin, kun Autotalo Hartikainen saa edustuksen lokakuussa. Autotalo Hartikainen on täyden palvelun keskus, jossa palvellaan asiakkaita niin uusien kuin vaihtoautojen myynnissä, huollossa ja korjaamolla yli 30 vuoden kokemuksella autokaupasta. Myös korikorjaukset kuuluvat täyden palvelun liikkeen valikoimaan.

Autotalo Hartikainen toimii neljällä paikkakunnalla ja se on osa E. Hartikainen Oy:tä, joka juhlii tänä vuonna 50-vuotisjuhlaansa. Autokaupan yhtiö aloitti vuonna 1984 ja toiminta on laajentunut ja kasvanut nopeaan tahtiin.

Autotalo Hartikaisen toimialajohtaja Sami Salo on hyvin tyytyväinen uudesta edustuksesta: “Opel on tärkeä merkki, jonka merkitys markkinoilla kasvaa suosion lisääntyessä ja markkinaosuuden noustessa. Iisalmen seudulla on vankka Opel-kanta, jota palvelemme mielellämme. Yhtiömme puolen vuosisadan perinteisiin kuuluu, että pidämme sen, minkä lupaamme ja haluamme olla avoimessa kanssakäymisessä asiakkaidemme kanssa.”

Toimitusjohtaja Rami Kittilä Opelin maahantuonnista pitää Autotalo Hartikaista hyvänä ratkaisuna alueen suurelle asiakaskunnalle: “Autotalo Hartikaisella on hyvä maine Itä-Suomessa, joka perustuu hyvään ja rehtiin palveluun. Yhtiön työntekijät ovat tottuneet palvelemaan ns. premium-merkkien asiakkaita, mikä sopii mainiosti yhteen uuden Opel Astran ja Opelin tulevaisuuden kanssa.”

 

Hartikainen Oy

Hartikainen Oy on kahden toimialan yritys, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli 168,5 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 610 henkilöä. Liiketoiminta alkoi vuonna 1965 ja tänä vuonna yhtiö viettää 50. juhlavuotta.

Autoliiketoiminta – Autotalo Hartikainen – aloitti vuonna 1984. Tänään merkkiedustuksia on yhdeksän ja liikkeet sijaitsevat Iisalmessa, Joensuussa, Kajaanissa ja Kuopiossa. Yhtiöllä on 16 henkilöautomerkin ja 4 kuorma-automerkin huolto- ja varaosatoiminnot. Hartikainen on myynyt yli 70.000 uutta tai vaihtoautoa sekä huoltanut satojatuhansia henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja.

Hartikainen Oy:n maarakennusurakoinnin toiminta-alueena on koko Suomi. Yhtiön keskeistä osaamista on erityisesti kaivostoimintojen aluerakentaminen ja massojen käsittely. Vuoden 2015 aikana maarakennuksen urakkakohteissa arvioidaan siirrettävän yli 50 miljoonaa tonnia louhetta.