Richard Rawlingsin omistuksessa ollut Lincoln Continental huutokaupataan Lahden Autot ja Viihde – viikonloppu tapahtumassa sunnuntaina 2.10.

117fe245-d60c-4662-82d4-9054c283a8d1-main_image

Lincoln Continental

Fast N’ Loud tv-sarjan reality-tähti Richard Rawlings saapuu Lahden Messukeskuksessa kolmatta kertaa järjestettävään Autot ja Viihde -viikonloppu -tapahtumaan lokakuun ensimmäinen viikonloppu. Vierailun aikana toteutetaan yksi tv-sarjasta tuttu ohjelmanumero, live-huutokauppa. Myytäväksi laitetaan auto, joka myydään huutokaupalla ilman pohjahintaa! Live-huutokauppa pidetään Auto ja Viihde tapahtumassa Lahdessa, sunnuntaina 2 lokakuuta klo 12.00 alkaen. Huutokaupattava auto on Lincoln Mark 3 Continental vm. 1971, joka saapuu Texasista Ruotsin kautta Lahteen.

Live-huutokauppa pidetään Autot ja Viihde – tapahtumassa sunnuntaina 2. lokakuuta klo 12.00. Kohde on nähtävillä ennen huutokauppaa lauantaina aukioloaikana klo 10 – 19 ja sunnuntaina klo 10 – 12.00.

Kohteesta voi tehdä tarjouksia ennakkoon huutokaupat.fi palvelussa. Palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla. Myös korotusautomaattia on mahdollista käyttää. Ennakkotarjoukset voi tehdä lauantaihin lokakuun 1. päivän iltaan 24:00 asti. Internetissä korkeimman tarjouksen tehneellä on myös mahdollisuus osallistua Live-huutokauppaan puhelimen välityksellä sunnuntaina. Huutokaupan käsiraha 20% kauppasummasta.

Sunnuntain Live-huutokauppaan voi rekisteröityä näyttelyn Infossa sisääntuloaulassa lauantain aukiolon aikana sekä sunnuntaina klo 10 – 12 välisenä aikana. Rekisteröityessäsi sinulla pitää olla tunnistautumista varten kuvallinen henkilökortti.  Rekisteröitynyt huutaja saa numeroidun lapun, millä pääsee lavan ja Richardin  läheisyyteen tekemään huutoja huutokaupan alkaessa klo 12.00.

Korkein huuto voi olla näyttelyssä tehty huuto, puhelimen avulla tehty huuto tai korotusautomaattiin asetettu huuto. Lisätiedot huutokaupasta www.autotjaviihde.fi.

Fast N’Loud

Teksasilaisen Gas Monkey Garagen perustaja ja omistaja Richard Rawlings on maailmanlaajuisesti suositun Fast ‘N Loud TV-sarjan päähahmo. Ohjelmassa Richard etsii kunnostusta tai entisöintiä kaipaavia autoharvinaisuuksia, jotka mestari mekaanikko Aaron Kaufmann tiimeineen kunnostavat myyntikuntoon. Richard myy autot edelleen tavoitteena saada niistä paras mahdollinen hinta ja voitto. Ohjelmassa autoja ostavat yksityiset asiakkaat, yritykset, keräilijät tai autot viedään huutokaupattavaksi autohuutokauppoihin. Sarjaa on kuvattu vuodesta 2012.  Pelkästään Facebookissa, sarjan, tallin ja Rawlingsin omilla fanisivuilla on yli 10 milj. seuraajaa. Suomessa sarja on nähtävillä Kutonen ja Discovery -kanavilla.

Avoinna:
Lauantaina: 10-19, Rokki Night 19-24, sunnuntaina; 10-16.

Liput:
Liput ennakkoon Tiketti.fi (Linkki: http://bit.ly/2bghYM0)
Näyttelylippu La 25€, Su 20€
Kahden päivän näyttelylippu 35€
Rokki lippu (K-18) 20€
Lauantain näyttelylippu + Rokki lippu 40€
Kahden päivän näyttelyliput + rock lippu (K-18) 45€
Perhelippu lauantaina (2 aik + 2 lasta) ( 7-15-vuotiaat) 55€
Perhelippu sunnuntaina (2 aik + 2 lasta) ( 7-15-vuotiaat) 45€
Lastenlippu 10€ 7-15 vuotiaat
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Alle 12-vuotiaat sisään vain aikuisen seurassa.

Näyttelylipulla Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show, Rokki-lipulla Rock’n’Roll & Burlesque Night, yhdistelmälipulla kaikki tapahtumat.

Facebook:
www.facebook.com/Jenkkiautonayttely
www.facebook.com/XtremeCarShow