Suomalainen Plus Katsastus -ketju lisää palveluverkostoaan ja palkkaa lisää henkilöstöä

11140220_1084157314934445_4714621060674350525_o

Suomalainen Plus Katsastus – ketjun kasvu viime vuosina on ollut nopeaa ja palveluita tarjotaankin jo lähes kaikissa suurissa kaupungeissa Etelä-Suomessa.

13 katsastusaseman verkosto on tehnyt Plus Katsastuksesta katsastusalan suurimman kotimaisen toimijan.

10 miljoonan euron liikevaihto ja yli 100 henkilön organisaatio uskoo edelleen katsastusalaan, vaikka alan tulevaisuuden yllä onkin synkkiä pilviä, sanoo Plus Katsastus Oy:n toimitusjohtaja Marko Aavikko.

Vuoden vaihteessa Plus Katsastus – ketju avaa kolme uutta katsastusasemaa ja palkkaa vähintään 10 uutta henkilöä lisää. Palvelu katsastusasemilla pyritään pitämään edelleen korkeimmalla mahdollisella tasolla ja vaikka rekisteröinti sekä muut sen kaltaiset toimet ovat mahdollista tehdä netissä tulevaisuudessa, uskomme hyvällä palvelulla sekä laajalla palvelutarjonnalla riittävän asiakkaita edelleen myös katsastusasemilla. Me Plus Katsastuksessa tarjoammekin henkilökohtaista palvelua kaikissa katsastusasemillamme, niissä voi suorittaa rekisteröinti-, vakuutusasiat, niin ajoneuvoille kuin veneillekin. 

Katsastuksen toimilupalaki muuttui 1.7.2014. Lakimuutos mahdollisti katsastusasemien perustamisen autokorjaamoiden yhteyteen, sekä toisaalta katsastusyritykset saavat perustaa autokorjaamoja. Plus Katsastus on uuden toimilupalain voimaantultua käyttänyt tätä mahdollisuutta ainoana katsastusyrityksenä. Katsastusasemien läheisyyteen on perustettu tämän vuoden aikana kaksi autokorjaamoa, tämä on alalla täysin uusi suunta.

Asiakaskokemuksemme tästä palvelusta ovat pelkästään positiivisia ja kasvupotentiaalia myös tältä liiketoiminta-alalta löytyy, toteaa Aavikko.

Ensivuoden alussa suomalaisella Plus Katsastuksella on 15 katsastusasemaa, sekä kaksi autokorjaamoa. Katsastusasemaverkosto kattaa maantieteellisesti hyvin koko Etelä-Suomen. Täysin kotimaisten yrittäjien omistama ketju työllistääkin yli 100 henkilöä. Painopistealueemme ovat hyvien ja helposti tavoitettavien liikepaikkojen lisäksi joustavat internet-palvelut aikojen varaamiseen, nopea ja luotettava asiakaspalvelu sekä liikenneturvallisuuden varmistaminen.

http://www.plus.fi/