Suomen suosituin taksisovellus Valopilkku Uuteenkaupunkiin!

Suosittu kotimainen taksisovellus Valopilkku on avattu Uudenkaupungin Taksiasema Oy:n toimesta. Sovelluksella voi tilata taksin ilmaiseksi, nopeasti ja näppärästi. Valopilkulla on jo reilusti yli 100 000 käyttäjää, ja sillä tilataan 80 000 taksimatkaa kuukausittain. Valopilkku toimii myös Tallinnassa Tulika Takson luotettavilla ja laadukkailla valkoisilla takseilla.

Valopilkku on siirtänyt käytännössä koko suomalaisen taksijärjestelmän asiakkaan älypuhelimeen. Sovellus paikantaa asiakkaan itsenäisesti ja ilmoittaa asiakkaalle taksin arvioidun saapumisajan sekä taksin katolla olevan keltaisen valon kupunumeron. Lisäksi sovellus ilmoittaa asiakkaalle push-viestillä auton saapumisen. Valopilkulla asiakas voi antaa myös välittömän palautteen taksipalvelusta 1-5 tähdellä ja tekstitse. Taksin voi tilata myös ennakkoon sovelluksella. Sovelluksen piiriin kuuluu valtakunnallisesti noin 7500 taksia ja yli 200 paikkakuntaa.

Valopilkku täydentää entisestään taksin eri tilaustapamahdollisuuksia. Taksin voi tilata edelleen puhelimitse soittamalla, taksiasemalle kävelemällä ja niin sanotusti ”käsipystynä” lennosta. Myös tekstiviestitilaukset ja paikalliset älypuhelinsovellukset toimivat osassa Suomea.

Valopilkku on kotimainen sovellus, joka on Suomen Taksiliiton 100-prosenttisesti omistaman Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n ja tilausvälitysyhtiöiden yhteisponnistus. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta ja suunnittelusta vastaavat kotimaiset yritykset Taiste ja Blind Angle Software.

Sovelluksen kautta annettujen kymmenientuhansien asiakaspalautteiden keskiarvo taksipalvelusta on 4,5 tähteä, yli 2/3 osaa täydet viisi tähteä. Valopilkun kehitystyö perustuukin jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaiden kanssa. Valopilkku palkittiin myös kunniamaininnoilla 2016 Grand One –kilpailussa kategorioissa paras mobiilipalvelu ja paras ux-design.

Sovelluksen voi ladata helpoiten www.valopilkkutaksi.fi –sivustolta ja Google Play, Windows Phone ja App Store –sovelluskaupoista. Valopilkku toimii iPhonella, Androidilla ja Windows Phonella (versio 8 tai uudempi).

Keskustelua sovelluksesta käydään Twitterissä #valopilkku ja Taksiliiton Facebook-sivuilla. Näin tilaat Valopilkulla taksin –videon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=-Dix72nXg64