Suosittu kotimainen taksisovellus Valopilkku Kokkolaan

Suomen suosituin taksisovellus Valopilkku on avattu tänään Taksi Kokkolan 37 taksin voimin Kokkolassa. Taksin voi tilata sovelluksella ilmaiseksi, helposti ja nopeasti. Valopilkulla on jo vajaat 75 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja sillä tilataan yli 50 000 taksimatkaa kuukausittain. Sovelluksen piiriin kuuluu vajaat 6000 taksia, yli 150 paikkakuntaa ja neljä miljoonaa kuluttajaa.

Valopilkku on siirtänyt käytännössä koko suomalaisen taksijärjestelmän asiakkaan älypuhelimeen. Sovellus paikantaa asiakkaan itsenäisesti ja ilmoittaa asiakkaalle taksin arvioidun saapumisajan sekä taksin katolla olevan keltaisen valon kupunumeron. Lisäksi sovellus ilmoittaa asiakkaalle push-viestillä auton saapumisen. Valopilkulla asiakas voi antaa myös välittömän palautteen taksipalvelusta 1-5 tähdellä ja tekstitse. Taksin voi tilata myös ennakkoon sovelluksella.

Valopilkku täydentää entisestään taksin eri tilaustapamahdollisuuksia. Taksin voi tilata edelleen puhelimitse soittamalla, tolpalle ja taksiasemalle kävelemällä sekä niin sanotusti lennosta. Myös tekstiviestitilaukset ja paikalliset älypuhelinsovellukset toimivat osassa Suomea.

Valopilkku on kotimainen sovellus, joka on Suomen Taksiliiton 100-prosenttisesti omistaman Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n ja järjestäytyneiden tilausvälitysyhtiöiden yhteisponnistus. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta ja suunnittelusta vastaavat kotimaiset yritykset Taiste ja Blind Angle Software.

Sovelluksen kautta annettujen kymmenien tuhansien palautteiden keskiarvo taksipalvelusta on 4,5 tähteä, yli 2/3 osaa täydet viisi tähteä. Valopilkun kehitystyö perustuukin jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaiden kanssa.

Sovelluksen voi ladata helpoiten www.valopilkkutaksi.fi –sivustolta ja Google Play, Windows Phone ja App Store –sovelluskaupoista. Valopilkku toimii iPhonella, Androidilla ja Windows Phonella (versio 8 tai uudempi).

Keskustelua sovelluksesta käydään Twitterissä #valopilkku ja Taksiliiton Facebook-sivuilla. Näin tilaat Valopilkulla taksin –videon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=-Dix72nXg64