Tampereen AutoCenter aloittaa Jaguar ja Land Rover liiketoiminnan Tampereen Lielahdessa

9e752074ec342563_800x800ar

Tampereen AutoCenter Oy ja maahantuoja Inchcape Motors Finland Oy ovat allekirjoittaneet Jaguarin ja Land Roverin jälleenmyynti- sekä valtuutetun merkkihuollon sopimuksen.

“Pirkanmaalla on selvästi mahdollisuuksia näille ikonisille merkeille ja ennakkomyynti on käynnistynyt lupaavasti. Näiden merkkien pariin siirtyminen on luontainen osa pitkäntähtäimen strategiaamme keskittyä premium-autojen myyntiin ja huoltopalveluihin. Asiakkaillemme lupaamme tarjota yksilöllisen ja heidän tarpeitaan kuuntelevan palveluotteen.” -kertoo yhtiön osakas ja toimitusjohtaja Jani Harama.

Land Rover on maailman johtava nelivetoisten maastureiden valmistaja ja Jaguar on yksi maailman johtavista premium-automerkeistä. Jaguarin sekä Land Roverin kysyntä on kasvussa ja valmistaja on tuomassa lisää malleja valikoimaan. “Ajankohta lähteä mukaan brittimerkkien verkostoon on mitä parhain. Ensi vuonna saapuvat markkinoille täysin uudet  Jaguar XE ja Land Rover Discovery Sport.” – Harama lisää.

90a3cca6373d8c15_800x800ar

Jaguar Land Rover avajaiset pidetään Tampereen AutoCenterissä tämän viikon perjantaista sunnuntaihin.

Ainutlaatuinen Land Roverin Urban Adventure kiertue on paikan päällä Tampereella lauantaina 23.8. ja sunnuntaina  24.8. Terrapod koeajolle paikan päällä voi ilmoittautua etukäteen ja siinä pääsee Range Rover Evoquen rattiin kokeilemaan  turvallisesti kouluttajan opastuksella mm. alamäkihidastimen, Terrain Response -järjestelmän ja mäkilähtöavustimen toimintaa.

AutoCenter on paikallisessa omistuksessa oleva yrittäjävetoinen täydenpalvelun auto- ja moottoripyörätalo. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 30 auto-alan osaajaa. Jaguar ja Land Rover -myynnin lisäksi talosta löytyy noin 200 vaihtoajoneuvon valikoima ja monipuoliset merkkihuoltopalvelut useammalle merkille. Yhtiön 2011 valmistuneet toimitilat sijaitsevat Lielahdessa osoitteessa Taninkatu 12. Lisää tietoa yhtiöstä ja sen palveluista löydät www.autocenter.fi.