TNT laajentaa pikarahtipalvelujaan Pohjoismaissa

print_dCL3IvqNXK

TNT laajentaa kansainvälisiä pikarahtipalveluitaan Pohjoismaihin ottamalla käyttöön paremmat lentoyhteydet Ruotsiin ja Suomeen sekä lisäämällä jakelupalvelun kapasiteettia suurissa kaupungeissa. Asiakkaille TNT:n uudistukset merkitsevät sitä, että tänään matkaan lähtenyt paketti on halutessa perillä jo seuraavana päivänä ennen puoltapäivää.

Viime viikkojen aikana tehdyillä parannuksilla TNT laajentaa kansainvälisen aamujakelunsa kattavuutta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

– TNT:n aamujakelu tavoittaa nyt 15 % enemmän postinumeroalueita ja 34 % enemmän yrityksiä lähetystä seuraavan päivän keskipäivään mennessä. Yritykset, joilla on tarvetta lähettää tuotteitaan Pohjoismaiden ja muun maailman välillä, hyötyvät nopeiden lähetysten lisääntyneistä vaihtoehdoista, kertoo TNT:n Suomen toimitusjohtaja Åke Blomqvist.

TNT on lisännyt tai parantanut aamukuljetuksia erityisesti Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä, Aarhusissa ja Aalborgissa Tanskassa sekä Oslossa ja Stavangerissa Norjassa

– Olemme laajentaneet kansainvälisen aamujakelupalvelumme kattavuutta Pohjoismaissa auttaaksemme niitä asiakkaitamme, jotka haluavat lähetyksilleen nopeutta ja varmuutta. Nämä parannukset ovat osa TNT:n tulevaisuusstrategiaa, jolla vahvistetaan yrityksen markkina-asemaa Euroopassa, Blomqvist jatkaa.

Laajentaakseen palvelutarjontaansa Pohjoismaissa TNT on parantanut myös maantie- ja lentoyhteyksiään.

Suomessa TNT:n päivittäinen rahtilento Liegestä Belgiasta Turkuun tekee tästedes välilaskun Helsingissä. Tällä muutoksella TNT saavuttaa pääkaupunkiseudun kolme tuntia entistä aikaisemmin ja pystyy tarjoamaan asiakkailleen enemmän kuljetusvaihtoehtoja. Lento palaa Liegeen myöhään illalla. TNT on muutoksen myötä lisännyt nouto- ja jakelukapasiteettiaan myös Helsingissä.

Ruotsissa TNT on ottanut käyttöön lennot Liegestä Tukholmaan Arlandan lentokentälle sekä Örebrohon. Tällä reitillä lennetään viisi kertaa viikossa. Reitin avulla kuljetukset saapuvat Ruotsiin entistä aikaisemmin ja lähtevät sieltä entistä myöhemmin. TNT:n uudet jakelukumppanit Tukholmassa, Malmössä ja Örebrossa ovat nopeuttaneet jakelua niin kaupunkien sisällä, kuin niiden lähiympäristössäkin.

Myös Tanskassa, Kööpenhaminan ja Billundin alueilla sekä Norjassa Oslon ja Stavangerin alueilla TNT on lisännyt nouto- ja jakelukapasiteettiaan, jotta yhä useampi lähetys saadaan perille ennen puoltapäivää.