Toyotalla kolme uutuutta Genevessä

b8bdddffbf0999b6_800x800ar

1.­–13.3.2016 avoinna oleva Geneven autonäyttely toimii kauan odotetun Toyota C-HR -mallin tuotantoversion, uuden PROACE:n tila-autoversion ja uuden Hiluxin esittelypaikkana.

C-HR -malli tulee antamaan Toyotalle vahvan läsnäolon yhä kasvavassa C-segmentin crossover-luokassa. Upea 5-ovinen coupé-muotoilu yhdistyy korotettuun katumaasturityyliseen matkustamoon. Olemus antaa lupauksen miellyttävästä ajoelämyksestä, joka täydentyy tavallista korkeammalla istumakorkeudella. C-HR:n yllättävä muotoilu merkitsee huomattavaa edistysaskelta tässä segmentissä, ja samalla Toyotan uuden ilmeen lanseerausta.

Toyota Proace:n tila-autoversio
Toyota Proace:n tila-autoversio

bc431630e03d6024_800x800ar

Toyota Hilux 2016

Uudesta PROACE:sta nähdään puolestaan isokokoinen tila-autoversio. Yhdeksänpaikkainen malli on saatavilla kolmella eri koripituudella. Kattavat turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet tekevät uutuudesta oivallisen matkustus- ja vapaa-aikakumppanin perheille sekä seurueille. Kuten C-HR, myös PROACE-tila-auto mahdollistaa Toyotan tarjonnan laajentumisen uuteen markkinaryhmään.

Hiluxin täysin uusi malli saa Euroopan ensi-iltansa Genevessä. Kokonaan uudelleen muotoiltu, vahvalle tikapuurungolle rakentuva ja nykyaikaisen 2,4 D-4D -moottorin saava Hilux on nyt vahvempi kuin koskaan ennen. Se on äärimmäinen Toyotan laadukkuuden ja luotettavuuden ilmentymä.