Uudet matkailuajoneuvot komeilevat Helsingin Caravan-messuilla

37a34cff-dbf4-452d-abbe-55b695f2e8e1-main_image
Helsingin Caravan-messuilla perjantaista sunnuntaihin 16. – 18.1.2015 Messukeskuksessa esitellään vuoden 2015 uudet matkailuajoneuvomallit. Helsingin tapahtuma tavoittelee erityisesti uusia harrastajia ajoneuvomatkailun pariin. Caravan-messuhin osallistuu 30 yritystä, matkailuajoneuvoja messuilla on 120. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Matkamessut.

Messuilla ainoastaan uusia matkailuajoneuvoja

Helsingin Caravan-messuilla esitellään Adrian, Arton, Bürstnerin, Caradon, Carthagon, Dethleffsin, Fendtin, Globecarin, Hobbyn, Hymerin, Kaben, Knausin, LMC:n, Malibun, Niesmann+Bischoffin, Poksin, Sunlightin, T@B:n ja Weinsbergin uudet 2015 mallit. Edustettuna on 19 merkkiä. Käytettyjä matkailuajoneuvoja Helsingin Caravan-messuilla ei ole ollenkaan.

Nyt toistamiseen messuilla on Caravan Outlet, jossa myydään edellisten vuosien käyttämättömiä matkailuajoneuvoja. Messuilla myydään myös ajoneuvomatkailun tarvikkeita ja varusteita.

Caravan-messut houkuttelee uusia harrastajia ajoneuvomatkailun pariin

Helsingin Caravan-messut tavoittaa pääkaupunkiseudun ajoneuvomatkailijat, mutta myös paljon sellaisia henkilöitä, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ajoneuvomatkailusta. Messuilta saa tietoa mm. matkailuajoneuvon vuokrauksesta. Matkailuauton tai -vaunun vuokraaminen onkin usein ensimmäinen askel kohti oman matkailuajoneuvon hankintaa.

Leirintämatkailun perhelehden Caravanin osastolla messuihin osallistuu myös karavaanareiden valtakunnallinen liitto SF-Caravan ry, johon kuuluu lähes 64 000 jäsentä. Järjestäytyneiden karavaanareiden määrä on ollut tasaisessa kasvussa jo viimeiset 15 vuotta. Jäsenmäärä on kasvanut kymmenessä vuodessa yli 10 000 henkilöllä.

Matkailuajoneuvolla maailmalle tai kotimaan kohteisiin

Caravan-messujen kävijät voivat tutustua samanaikaisesti järjestettävien Pohjois-Euroopan suurimpien Matkamessujen tarjontaan. Messuilla esitellään kattavasti matkailukohteita. Matkailuajoneuvoilla suunnataan yhä useammin myös ulkomaille. Oma heimonsa ovat ajoneuvomatkailijat, jotka viihtyvät pitkään mm. talviaikana lämpimissä maissa asustaen matkailuajoneuvossa.

Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 16. – 18.1.2015 Messukeskuksessa. Tapahtuman järjestää Messukeskus.  Caravan-messut on avoinna pe 16.1. klo 12-19, la-su 17. – 18.1. klo 10-18. Pääsylippujen hinnat: aikuiset 18 e, lapset (7-15 v.), eläkeläiset ja opiskelijat 11 e, perhelippu 39 e (2 aikuista ja alle 16 v. lapset). Samalla pääsylipulla pääsee tutustumaan sekä Caravan että Matkamessuihin.