Uusi Audi A4 voitti IL Vuoden Auto Suomessa 2016 -palkinnon isojen autojen kategoriassa

8293e82ee53cddf0_800x800ar

IL Vuoden Auto Suomessa 2016 -kilpailun voittajat julkaistiin Alma-talossa torstaina 14.1.2016. Ison keskiluokan kategorian voitti uusi Audi A4.

Kilpailun tuomariston muodosti kaikkiaan 18 eri medioissa työskentelevää alan ammattilaistoimittajaa. Näin tuomaristo arvioi autoa: “Hyvä ajaa. Teknisesti edistyksellinen.” “Laadun tuntee heti autoon istuutuessa. Tosi hiljainen ja jämäkkä ajettava. Moottorit toimivat kuin ajatus.” “Kaikilta osa-alueiltaan suunnittelutiimiltä vakuuttavaa jälkeä.” “Laadun ja tekniikan lippulaiva.” “Makee ajettava, oikea toiveauto.”

A4 on Audin kaikkien aikojen suosituin mallisto. Uusi Audi A4 on myös yksi luokkansa turvallisimmista autoista, Euro NCAP -konsortio palkitsi sen parhaalla viiden tähden tu-loksella aikuis- ja lapsimatkustajien turvallisuudesta sekä jalankulkijaturvallisuudesta. Uusi Audi A4 voitti autoalan arvostetun kansainvälisen Kultainen ohjauspyörä -palkinnon keskikokoisten autojen kategoriassa, ja se on ehdolla myös Euroopan Car of the Year 2016 -finaalissa.

Ensimmäiset uudet Audi A4:t saapuivat Suomeen marraskuussa 2015.