Uusi kevytkuorma-auto Suomen markkinoille

2af8b6cc2eca231a8599e0ef12f23cf3

* ei autoveroa, 80% edullisempi dieselvero, yrityksille täysimääräinen alv-vähennysoikeus eikä maksua autoedusta

Truckmasters OX -kevytkuorma-autot saapuvat Suomen markkinoille. Ajoneuvon lukuisia hyötyjä ovat muuan muassa auton hinta, koska kevytkuorma-autoissa ei ole autoveroa rasitteena, ja autossa on lisäksi yli 80% edullisempi dieselvero vastaaviin henkilöauto pick-uppeihin verattuna. Yrityksiä ajatellen autoissa on täysimääräinen alv-vähennysoikeus koko kauppasummasta ja niinikään autosta ei tarvitse maksaa autoetua ollenkaan.

Ajoneuvo perustuu Suomen myydyimpään pick-up Toyota Hiluxiin. Muutoksilla autosta on saatu järeämpi, mikä mahdollistaa isomman kantavuuden ja vetokyvyn ammattilaisten tarpeisiin.
Auton kasvanut kantavuus mahdollistaa sen, että se voidaan varustella esimerkiksi auraus- ja hiekoituskalustolla ilman, että lain sallima kantavuus ylittyy. Ja kun auto on rekisteröity viidelle, soveltuu se myös tavarakuljetusten lisäksi henkilökuljetuksiin. Auton hulppeat varusteet tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon myös Premium-autoa valittaessa, vaikka ammattikäytölle ei olisikaan tarvetta.

Huoltoverkosto kattaa laajasti koko maan ja autot ovat nähtävillä sekä koeajettavissa Vantaan Flamingon ja Tampereen Lokomonkulman liikkeissä.

www.auto-outlet.fi
www.truckmasters.fi