Uusi SEAT Ibiza CUPRA tarjoaa suorituskykyistä ajonautintoa

87681b0aaa52bd53_800x800ar

Upean suorituskykyinen, tehoa 141 kW (192 hv)

0-100 km/h 6,7 sekunnissa

Uudet premium-luokan sisätilat

Optimaaliset liitettävyyspalvelut

Uusi Ibiza CUPRA on täysverinen SEAT, se yhdistää emotionaalisen suunnittelun, erinomaisen suorituskyvyn ja edistyksellisen teknologian yhdeksi luokkansa dynaamisimmista autoista. Kompakti, mutta toiminnoiltaan erinomainen Ibiza CUPRA on täydellinen urheiluauto päivittäiseen käyttöön. 1,8-litrainen nelisylinterinen TSI-moottori on suorituskyvyltään vakuuttava: se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,7 sekunnissa huippunopeuden ollessa 235 km/h. Auton täysin uusi sisätilakonsepti on laadukas, yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamon ja mittariston vaakasuorat linjat antavat tilavaikutelmaa, ja istuimina ovat tyylikkäät CUPRA-urheiluistuimet. Ibiza CUPRA tuo tarjolle SEAT Full Link-, SEAT DriveApp- ja SEAT ConnectApp-palvelut.

Ensimmäisen sukupolven SEAT Ibiza CUPRA saapui markkinoille vuonna 1996. Menestystarina jatkuu uudella SEAT Ibiza CUPRA -mallilla, jossa on tehoa 141 kW (192 hv), XDS elektroninen tasauspyörästön lukko, tehokkaat jarrut, CUPRA-ajoprofiilin valintamahdollisuus säädettävällä iskunvaimennuksella ja uudet infotainment-järjestelmät. Edeltäjämalliin verrattuna tehoa on nyt 12 hevosvoimaa enemmän ja vääntömomentti uutuudessa on peräti 320 Nm, joka on käytettävissä kierroslukualueella 1 450 – 4 200 r/min. Ibiza CUPRA toimitetaan 17″ kevytmetallivanteilla. Hyvän ja turvallisen näkyvyyden takaavat kaksoisksenon-ajovalot, led-päiväajovalot ja led-takavalot.

SEAT on julkaissut uuden SEAT Drive App -sovelluksen älypuhelimeen ladattavaksi. SEAT Drive App on kehitetty SEAT Full Link- ja MirrorLink-sovellusten käyttäjille. Nämä sovellukset välittävät tiettyjä älypuhelimen applikaatioita radion tai navigointijärjestelmän näyttöruutuun ja tekevät puhelinsovellusten käytön helpoksi – ja ennen kaikkea turvallisemmaksi – myös ajon aikana. Sovelluksia, kuten “missä autoni” -toimintoa, voidaan käyttää auton ulkopuolella. MirrorLink on yhteensopiva toistaiseksi vain Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimien kanssa. Samsung-mobiililaitteen kanssa käytettäväksi SEAT tarjoaa uuden SEAT ConnectAppin, jonka avulla voidaan käyttää MirrorLink-palveluja.

Uusi SEAT Ibiza CUPRA on tarjolla kolmiovisena Ibiza SC -versiona hintaan 24 188,94 euroa. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuoden vaihteessa.