EXEL COMPOSITES ALLEKIRJOITTANUT YHTEISTYÖSOPIMUKSEN BMW:N KANSSA

BMW-logo

BMW, yksi maailman johtavista premium-luokan autonvalmistajista, on valinnut Exel Compositesin teknologiapartnerikseen uuden sukupolven hiilikuituvahvisteisten osien kehittämiseksi henkilöautoihin.

Yksi maailman tunnetuimmista autobrändeistä, BMW, on panostanut keveämpien ja polttoainetehokkaampien autojen kehittämiseen usean vuoden ajan. BMW on ensimmäinen autonvalmistaja, joka käyttää hiilikuituteknologiaa i3- ja i8 –malliensa sarjavalmistuksessa. BMW on valinnut Exel Compositesin, joka on yksi keveiden ja kestävien komposiittiratkaisujen johtavista toimittajista maailmassa, teknologiapartnerikseen uuden sukupolven hiilikuituvahvisteisten osien kehittämiseksi henkilöautoihin.

Yhteistyösopimus koskee ajoneuvoteollisuudelle suunniteltujen vaativien hiilikuitu- ja hiili/lasikuituhybridiprofiilien kehittämistä ja toimitusta. Sopimuksen arvoa ei julkaista.

“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme aloittaa yhteistyön BMW:n kanssa. Se on linjassa kasvustrategiamme kanssa, sillä tavoitteenamme on laajentua uusiin sovelluksiin ja markkinasegmentteihin”, Exel Compositesin myynti- ja markkinointijohtaja Kari Loukola sanoo. ”Exel Compositesilla on pitkä ja menestyksekäs historia innovatiivisten ja korkealaatuisten tuotteiden valmistamisessa mm. kuljetusvälineteollisuudelle. Olen varma, että yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia.”