Haaste otettu vastaan ja saavutettu: Dunlop tuo markkinoille AA-rengaskokoja

xp0pzjxtnzu9calrgtdm

Sport BluResponse on saavuttanut eurooppalaisen rengasmerkintäohjelman korkeimman tason

Dunlop ilmoittaa tänään esittelevänsä AA-luokan renkaita neljänä kokona Sport BluResponse -mallistostaan. Tämä esittely merkitsee sitä, että Dunlop on pystynyt vastaamaan haasteeseen, jonka se asetti itselleen vuonna 2012 esitellessään ensimmäiset AA-konseptirenkaansa – tuoda markkinoille AA-luokan renkaita. AA-luokitus on Euroopan rengasmerkintäasetuksen korkein luokitus ja tarkoittaa, että renkaan suorituskyky on A-luokkaa sekä polttoaineen kulutuksen että märkäpidon osalta. A-luokitus polttoaineen kulutuksesta tarkoittaa, että renkaan vierintävastusta on alennettu edeltäjäänsä verrattuna. Tänään myyntiin tulevien AA-luokan renkaiden lanseeraus vahvistaa Dunlopin johtoasemaa sen sitoumuksessa rengasmerkintään ja on todiste sen jatkuvasta pyrkimyksestä tehdä innovaatioita.

”Aivan samalla tavalla kuin Dunlop-kuljettajat ovat omistautuneet luomaan elämän, joka kuljettaa heitä aina eteenpäin, olemme sitoutuneet rengasalan innovoinnin eteenpäin viemiseen”, sanoi EMEA-alueen merkki- ja strategiajohtaja Alexis Bortoluzzi. ”Asetimme itsellemme haasteen tuoda konseptit kuluttajien saataville, kun kehitimme AA-konseptirenkaat kolme vuotta sitten. Olemme ylpeitä pystyessämme nyt vastaamaan tuohon sitoumukseen tuomalla markkinoille neljä rengasta, jotka ovat saavuttaneet AA-merkinnän.”

Renkaiden suorituskyky on sillä tasolla, jota Dunlopin renkailla ajavat ovat tottuneet odottamaan, ja renkaat tarjoavat tinkimättömän käsittelyn, josta Sports BluResponse -mallisto on tunnettu. Lisäksi renkaiden märkäpito ja vierintävastus ovat ansainneet AA-luokituksen.

”Dunlop toi markkinoille ensimmäiset AA-renkaat ensimmäisenä päivänä, jona rengasmerkintäsääntöjä voi alkaa noudattaa vapaaehtoisesti vuonna 2012, ja olemme edelleen sitoutuneet korkean luokituksen renkaisiin. Peräämme kuitenkin Euroopan unionilta tiukempaa asetusten noudattamisen valvontaa. Nykyinen rengasmerkintä on mielestämme erinomainen keino tarjota kuluttajille enemmän tietoa renkaan eduista, mutta samaan aikaan meidän on muistutettava itseämme siitä, että rengasmerkinnässä otetaan kuitenkin huomioon vain kolme arvosteluperustetta, kun taas oma tuotekehitysryhmämme tarkistaa yli 50 ominaisuutta varmistaakseen, että toimitamme markkinoille turvallisen, vahvan ja laadukkaan tuotteen”, sanoi EMEA-alueen merkki- ja strategiajohtaja Alexis Bortoluzzi.

Sport BluResponse -renkaat ovat saatavilla AA-luokituksella seuraavina kokoina: 205/55 R16 94V XL, 205/55 R17 95V XL, 215/55 R16 97H XL ja 225/60 R16 102W XL.