Iveco All Blacksin eurooppalaiseksi tukijaksi

cm2q3ahz5obwhmlrrog6

Ivecon voitokkaat ajoneuvot Daily Minibus ”Vuoden pakettiauto 2015” ja Magelys ”Vuoden linja-auto 2016” kuljettavat hallitsevaa maailman mestarijoukkuetta All Blacksia rugby-turnauksen 2015 ajan Iso-Britanniassa.

Iveco seisoo maailman kuuluisimman rugby-joukkueen rinnalla ja tulee All Blacksin mukaan kentälle joukkueen eurooppalaisena tukijana.

Tänään Iveco on julistettu ”All Blacksin eurooppalaiseksi tukijaksi” ja se tarjoaa joukkueen käyttöön Iveco Bus -ajoneuvoja 1.9 – 31.10. Joukkueelle omistettuja Iveco Magelysia ja kolmea Daily Minibus Hi-Maticia tullaan käyttämään All Blacksien ja New Zealand Rugbyn logististen ja VIP-kuljetusten tukemiseen turnauksen ajan.

Pierre Lahutte, Ivecon brändijohtaja, totesi: ”Olemme ylpeitä siitä, että kaksi suurta palkintovoittajaamme Daily, Vuoden pakettiauto 2015 ja Magelys, Vuoden linja-auto 2016 kuljettavat hallitsevia maailmanmestareita heidän tavoitellessaan mestarin kruunua jälleen. Meillä on pitkä historia kumppanuudesta All Blacksien kanssa, työntekijämme jakavat heidän arvonsa sitoutumisesta, luotettavuudesta, suorituskyvystä ja joukkuehengestä ja ovat ylpeitä saadessaan olla heidän rinnallaan kisaamassa mestarin tittelistä.”

Nick Brown, New Zealand Rugbyn kaupallinen johtaja, sanoi: “Olemme iloisia saadessamme työskennellä taas Ivecon ystäviemme kanssa. Ajoneuvot näyttävät upeilta, ovat ylellisiä ja hyvin suunniteltuja sekä varmistavat, että joukkueemme saapuu tapahtumiin tyylillä.”

Kumppanuus All Blacksien kanssa on tehnyt vaikutuksen Ivecon työntekijöihin ja se on heille suuri ylpeyden aihe. Sitoutuminen, luotettavuus, suorituskyky ja joukkuehenki: nämä ovat arvoja, jotka ohjaavat legendaarista uusi-seelantilaista rugby-joukkuetta voiton tavoittelussa heille luonteenomaisella sinnikkyydellä ja arvoja, joista Iveco ammentaa inspiraatiota asiakkaidensa palvelemiseen ja heidän täyden tyytyväisyytensä takaamiseen yhä uudelleen päivästä toiseen.

Juhliakseen kumppanuutta Iveco ja All Blacks ovat suunnitelleet yhteisen logon, joka esittää tyyliteltyä ajoneuvon eturistikkoa ja All Blacksien hopeasulkaa, joka koristaa maajoukkueen neulepuseron keskiosaa. Kaikki kumppanuudelle omistetut ajoneuvot on kustomoitu erityisillä mustilla tunnuksilla, joka on joukkueen virallinen väri.

Iveco S.p.A. Via Puglia 35 10156 Turin, Italy

www.iveco.com

Iveco Magelys voitti hiljattain “Kansainvälisen vuoden linja-auto 2016” -tittelin. Magelys Pro, jota tullaan käyttämään joukkueen tukena ja New Zealand Rugbyn lisäkuljetustarpeisiin, on 12,8 metriä pitkä. Se on varustettu ZF AS-Tronic -automaattivaihteistolla ja Iveco Cursor 9 -moottorilla, jonka teho on 400 hv ja vääntö 1700 Nm 1250 kierroksella minuutissa ja siinä on 8,7 litran moottorin iskutilavuus.

Ajoneuvo, jossa oli alun perin 57 istuinta, on nyt räätälöity joukkuetta varten ja nyt siinä on vain 46 istuinta suuremman mukavuuden tarjoamiseksi pelaajille ja heidän perheilleen. Se on myös varustettu koko joukolla ylellisyyksiä, joihin sisältyy kahvinkeitin, kallistettavat nahkaverhoillut istuimet, Wi-Fi, satelliittinavigaattori, taajuuden kahdennus mikrofoneille, USB-portti kaikissa istuimissa ja 220V:n pistoke joka toisessa istuimessa.

Kolme Daily Minibussia ovat kolme ensimmäistä ajoneuvoa, jotka Iveco Bus on toimittanut Hi-Matic-versioina. Nämä ajoneuvot on varustettu Hi-Matic-automaattivaihteistolla, joka on suunniteltu varmistamaan maksimaalinen suorituskyky alhaisilla käyttökustannuksilla samalla, kun se tarjoaa lyömätöntä mukavuutta, erinomaista vaihteenvaihtokykyä ja vähentynyttä polttoaineen kulutusta.Kahdeksalla vaihteellaan vaihdelaatikko on nyt nopeampi ja täsmällisempi kuin vakio 6-vaihteinen vaihteisto, mikä takaa oikean vaihteen valinnan millä tahansa nopeudella vain 200 millisekunnissa huippusuorituskyvyn saavuttamiseksi.

Kolme Daily Minibussia ovat Touryn malleja, joissa on kaikki hienon turistibussin mukavuudet ja tyyli kompaktissa muodossa. Ajoneuvossa, joka on varustettu 170 hv:n 3.0L F1C -moottorilla, on 19 kallistettavaa istuinta, helppopääsyinen madallettu matkatavaran säilytys, jonka vetoisuus on 2,5 m3, sekä uusi verhoilu: puukuvio näköinen lattia ja kankaalla verhoiltu sisäkatto. Mukavuuksiin kuuluu jääkaappi, Wi-Fi, taajuuden kahdennus mikrofoneille, satelliittinavigaattori ja USB-pistoke joka toisessa istuimessa.