Motonet avaa uuden autoilijan tavaratalon Espooseen 3.11.2014 klo 9

Nyt avattava Espoon Motonet-tavaratalo muuttaa uusiin tiloihin Turun väylän toiselta puolelta. Käyttöön tulevan kiinteistön kokonaispinta-ala on n. 4500 m2, josta itsepalvelumyymälän osuus on n. 2700 m2. Motonet Espoon tavaratalopäällikkönä toimii Anssi Männistö. Myymälän yhteyteen avataan myös samalla erillinen Motonet korjaamo, yrittäjänä Jyrki Lappalainen.

”On hienoa, että saamme Espooseen toimintaamme soveltuvat uudet tilat. Motonet tunnetaan varaosistaan, mutta olemme myös mm. Suomen suurin kalastusvälinemyyjä sekä monella muulla tuotealueella kolmen kärjessä”, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Eero Broman. ”Motonetissa on todella monipuolisesti tuotteita erilaisiin harrastuksiin – autoilutuotteiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima kalastukseen, veneilyyn, moottoripyöräilyyn, työkaluihin ja vapaa-ajan viettoon liittyviä tuotteita”, sanoo Broman.

Motonetin liikevaihto tilikaudella 2014 on yli 200 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 750 henkilöä. Motonetilla on toimintaa kahdellakymmenelläyhdellä paikkakunnalla: Turussa, Vantaalla, Espoossa, Salossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Lahdessa, Porissa, Joensuussa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Vaasassa, Oulussa, Lohjalla, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Helsingissä, Seinäjoella ja Kotkassa.

www.motonet.fi