OnniBus.comin sisaryritys starttaa Uudessa-Seelannissa

b6714af9dde0598b_800x800ar

  • ManaBus.com aloittaa kaupunkien välisen pikavuoroliikenteen Uudessa-Seelannissa.
  • Liput alkaen 1€ plus 1€ varausmaksu, ei lisämaksuja.
  • ManaBus.comin uusissa luksusbusseissa on ilmastointi, ilmainen netti, latauspistokkeet ja säädettävät ylelliset nahkaistuimet.
  • ManaBus.com on osa Highland Global Transportin ja Souter Investmentsin sijoitusportfoliota. Souter Investments on OnniBus.com Oy:n enemmistöosakas.

ManaBus.com on uusin tulokas Sir Brian Souterin menestyksekkäässä ja nopeasti kasvavassa pikavuorobussiyritysten portfoliossa. Aiemmin tänä vuonna Sir Brian Souterista tuli enemmistöosakas suomalaisessa OnniBus.com Oy:ssä.

”Useiden menestyksekkäiden vuosien kokemus Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Puolassa ja Suomessa on osoittanut, että on olemassa kysyntää nopealle, nykyaikaiselle ja innovatiiviselle kaupungista kaupunkiin kulkevalle bussipalvelulle. Uskomme vahvasti, että asiakkaille valinnanvaraa ja edullisia hintoja tarjoavien uusien tuotteiden ja palvelujen luominen tulee kasvattamaan julkisen liikenteen kokonaiskysyntää ja rohkaisemaan julkisen liikenteen käyttöön yksityisauton sijaan”, Sir Brian Souter kommentoi.

”On hienoa olla osa tätä kansainvälistä menestystarinaa. Olemme hyötyneet Sir Brianin Souterin kokemuksesta ja toimialaosaamisesta. Toivotamme ilolla uuden jäsenen tervetulleeksi kiiltävänpunaisten yritystemme muodostamaan perheeseen”, OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö toteaa.

ManaBus.com aloittaa liikennöinnin 21.11.2014. Aikataulut ja tarkemmat tiedot osoitteesta www.manabus.com .